Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A darimat stilpul si era cit pe ce sa moara electrocutat

Au scapat dintr-un accident rutier, dar erau cit pe ce sa moara electrocutati. Li s-a intimplat, ieri, la doi tineri din Braila, care au intrat cu masina intr-un stilp al retelei electrice, iar o parte din firele de medie tensiune rupte au cazut exact peste autovehiculul facut praf. Accidentul s-a intimplat in jurul prinzului, pe raza localitatii Valea Cinepii, cind soferul masinii s-a aplecat dupa un obiect care-i cazuse din mina, a iesit de pe carosabil, din cauza criblurii a derapat si s-a oprit direct intr-un stilp al retelei electrice de pe marginea drumului, doborindu-l la pamint. Firele electrice s-au rupt, o parte dintre ele au cazut chiar pe masina, iar altele, pe sosea. Un echipaj de politie sosit imediat la fata locului a alertat societatea "Electrica", iar o echipa de interventie a fost trimisa de urgenta la in zona, pentru a intrerupe alimentarea cu energie electrica, evitind riscul vreunei alte nenorociri. Cei doi ocupanti ai autoturismului au iesit nevatamati
"M-a furat soseaua, este diferenta foarte mare dintre carosabil si terasament, am pierdut controlul volanului si am intrat in stilp. Nu am patit nimic, e totul in regula, doar masina s-a stricat. Bine ca n-a fost ceva mai rau. Nu aveam viteza, 60-70km/ la ora aveam", ne-a spus soferul, braileanul Ion Lazar.
Martorii ne-au declarat ca, in urma prabusirii stilpului, s-au rupt firele de medie tensiune, iar citeva au cazut exact pe masina, astfel ca tinerii puteau sa moara electrocutati, dupa ce scapasera cu viata din ditamai accidentul. "Am fost solicitati sa intervenim in urma prabusirii unui stilp al retelei electrice, iar in urma ruperii firelor exista pericol de electrocutare. Am intrerupt alimentarea cu energie electrica si acum lucram pentru remedierea defectiunilor", ne-a declarat Constatin Mustata, lucrator "Electrica".
Din aceasta intimplare, soferul s-a ales doar cu sperietura, dat
fiind ca nu i-a fost retinut permisul de conducere, iar cheltuielile
pentru repararea masinii le va suporta proprietarul acesteia, unchiul
tinarului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii