Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Danubian Construct" duce lipsa de constructori

La Sala Polivalenta a avut loc, ieri, deschiderea oficiala a celei de a XIII-a editii a "Danubian Construct", manifestare promotionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila in perioada 9-12 martie.
Inaugurarea a avut loc in prezenta prefectului Nicolae Mitroi, vicepresedintelui Consiliului Judetean, Niculina Moisescu si a presedintelui onorific al Camerei brailene, Paul Bordei, care a facut oficiile de maestru de ceremonii in absenta directorului executiv Ioan Chiriacescu, plecat in India in fruntea unei delegatii economice.
Expozitia reuneste la standuri 34 de firme (27 din tara si 7 brailene), care isi expun produsele pe o suprafata ce insumeaza peste 1.000 de metri patrati. Editia din acest an este insa o copie palida a expozitiilor precedente. Desi tematica este generoasa, numarul participantilor scade de la un an la altul. Este format in principal din firme cu prezente constante la tirg, care au ramas cu nostalgia primelor editii, cind "Danubian Construct" insemna ceva pe piata manifestarilor promotionale de profil.
Acest aspect a fost reliefat si de prefectul Nicolae Mitroi in alocutiunea rostita cu acest prilej. Dupa ce i-a felicitat pe "toti cei care au venit si anul acesta sa ne arate ce noutati au aparut in diverse domenii adiacente sau direct legate de constructii", Mitroi a declarat ca este "un pic dezamagit la prima vedere", din cauza interesului redus manifestat fata de expozitie. Prefectul a incercat sa fie totusi optimist, explicind ca "poate ca lucrurile merg ceva mai bine si nu se mai simte nevoia unei manifestari de acest gen. Speram ca, anul acesta, intr-o masura mai mare in a doua jumatate a anului, piata constructiilor sa creasca intr-un ritm destul de mare. Sint estimari pozitive, de crestere exploziva a acestei activitati."
Tematica expozitiei cuprinde materiale de constructii, instalatii si
materiale pentru instalatii, materiale pentru finisaje, protectii
anticorozive si speciale, tencuieli, placaje, pardoseli. De
asemenea, sint expuse sisteme de securitate antiefractie si
antiincendiu, sisteme de control acces, sisteme de monitorizare
video pe Intranet, utilaje, echipamente SDV pentru
constructii, timplarie, amenajari interioare, mobilier, echipamente si
accesorii pentru exterior, servicii bancare etc.
Pe durata manifestarii, "Danubian Construct 2005" este
deschis publicului vizitator, intre orele 10.00-18.00. In ultima zi,
programul va fi 10.00 -16.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii