Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Danubian Construct 2006" - imaginea palida a editiilor de odinioara

A 12-a editie a expozitiei "Danubian Construct", actiune promotionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, in perioada 10-13 martie, si-a deschis, ieri, portile, la Sala Polivalenta. Panglica inaugurala a fost taiata de trioul aflat in fruntea administratiei locale brailene, respectiv prefectul Nicolae Mitroi, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, si primarul Constantin Cibu. In afara tridentului amintit, a reprezentantilor organizatorilor si a firmelor expozante, la inaugurare au mai participat directorii unor institutii de stat, precum si ai unor societati de stat si private. La editia din acest an participa 33 de firme din Braila si intreaga tara, care isi expun produsele pe o suprafata ce insumeaza aproximativ 1.800 metri patrati, atit in interiorul, cit si pe platforma exterioara a Salii Polivalente.
Ani de-a rindul considerata, ca anvergura, drept a doua manifestare din calendarul expozitional al Camerei brailene, dupa Tirgul National de Agricultura, "Danubian Construct" tinde sa nu mai aiba farmecul de odinioara. Desi, cu fiecare noua editie, organizatorii gindesc inedite modalitati de extindere a paletei expozitionale prin asigurarea unor conexiuni cu elementul de baza al expozitiei - constructiile, numarul expozantilor scade de la an la an: 48 de firme in 2004, 43 anul trecut, 33 in prezent. Iar un astfel de eveniment se poate constitui intr-un adevarat barometru economic, care, prin semnalele sale, indica stadiul actual al economiei brailene. Departe de asteptari.
In pofida numarului redus de firme, o buna parte dintre participanti dau dovada de un real profesionalism. Prin modul in care au stiut sa-si amenajeze standurile, expozantii respectivi reusesc sa-si evidentieze produsele sau serviciile si sa se prezinte admirabil in fata vizitatorilor.
Tematica expozitiei cuprinde materiale de constructii, instalatii si
materiale pentru instalatii, materiale pentru finisaje, protectii anticorozive si speciale, tencuieli, placaje, pardoseli. De asemenea, sint expuse utilaje, echipamente SDV pentru constructii, timplarie, amenajari interioare, mobilier, echipamente si accesorii pentru exterior etc. De la "Danubian Construct" nu lipsesc "numele grele" din peisajul bancar romanesc, astfel ca vizitatorii expozitiei au posibilitatea, odata ce opteaza pentru unul dintre produsele expuse, sa afle si montajul financiar necesar derularii tranzactiei.
Pe toata durata manifestarii, "Danubian Construct 2005" este
deschis publicului vizitator, intre orele 10.00-18.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii