Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Pancu si Viorel Moldovan au fost prezentati la FC Rapid

Jucatorii Daniel Pancu si Viorel Moldovan au fost prezentati, joi, in cadrul unei conferinte de presa, de conducerea FC Rapid, antrenorul Razvan Lucescu declarindu-se convins ca prin aducerea acestor fotbalisti gruparea giulesteana poate deveni o forta.
"Sunt doi jucatori importanti, cu mare experienta, sint convins ca vor aduce ceea ce asteptam noi de la ei", a declarat Razvan Lucescu.
Intrebat pe ce post va juca Pancu, tehnicianul giulestean a raspuns: "M-am gindit si cred ca Pancu va fi rezerva de portar. Din pacate, el nu are drept de joc cu Hertha".
Jucatorul Daniel Pancu s-a declarat foarte fericit pentru revenirea la Rapid. "Pina la debutul meu la Rapid mai sint sapte saptamini si am timp sa ma refac din toate punctele de vedere, mai ale ca am avut o jumatate de an nu tocmai buna. Nu pot sa spun ca fac un pas inapoi venind la Rapid pentru ca Rapid continua in Cupa UEFA, iar Besiktas a fost eliminata", a mentionat Pancu.
Intrebat daca Razvan este mai exigent decit Mircea Lucescu, Pancu a raspuns: "Ma cunosc cu Razvan de mult timp, am fost colegi, ca antrenor il stiu doar de doua zile si este mai tinar decit tatal sau si probabil si mai exigent".
Pancu a facut referire si la negocierile cu gruparea Al Ittihad, unde antreneaza Anghel Iordanescu: "A fost in stil arab. Semnasem un contract, mai asteptam inca o stampila de la un emir, de la un nabab sau nu stiu ce... Venind la Rapid am facut calculele si stiu cit am pierdut. Sper sa am cistiguri mai mari fotbalistice", a spus Pancu, care va purta numarul 1A9. Jucatorul spera ca Rapid sa fie din nou "o rampa de lansare spre Europa".
Atacantul Viorel Moldovan spera sa faca performanta la Rapid. El a afirmat ca se bucura pentru faptul ca se integreaza intr-o echipa deja formata si nu trebuie sa o ia din nou de la capat, asa cum s-a intimplat la Servette Geneva si la Poli Timisoara. "Nu mi-e teama de suporteri, sper sa ma primeasca bine, sa le dau goluri si sa-i bucur. Chiar am vorbit atunci cu cei cu care am avut schimbul de replici", a afirmat Moldovan.
Atacantul rapidist a precizat de ce a ales sa poarte numarul 99. "Mi-ar fi placut sa am numarul 9, dar nu am dorit sa i-l cer lui Badoi, era numarul lui. Daca nu am 9 pe spate, nu ma simt bine. Sper sa ma simt de doua ori mai bine pentru ca acum am 99, nu l-am luat ca sa fie exotic, ci ca sa ma simt bine", a mentionat Moldovan.
Atit Moldovan cit si Pancu s-au fotografiat cu steagul Rapidului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii