Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Niculae: Sper ca primul gol pentru Auxerre sa il dau cu Farul

Atacantul formatiei AJ Auxerre, Daniel Niculae, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca spera ca primul gol pentru noua sa echipa sa il inscrie, simbata, in poarta gruparii Farul Constanta, in partida din mansa intii a turului III al Cupei UEFA Intertoto.
"Nu pot sa le promit suporterilor rapidisti ca voi inscrie, dar sper ca primul meu gol sa il marchez simbata. Cu toate astea, cel mai important e sa obtinem victoria, nu cine da gol. Suporterii rapidisti sa fie mindri de mine ca voi tine steagul sus. Lor si jucatorilor rapidisti le voi dedica victoria", a spus atacantul.
Fostul jucator giulestean a precizat ca nu cauta cu orice pret sa se razbune pe fotbalistii echipei Farul, chiar daca acestia au primit bani de la presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, pentru a obtine o remiza in meciul din finalul sezonului trecut cu Rapid.
"Ce a fost, a fost, acum nu e vorba de razbunare. Eu atit vreau sa spun, ca Dumnezeu e sus si vede. Stiu ca o sa ii am alaturi de mine pe toti cei de la Rapid. Meciul este esential pentru actuala mea echipa pentru ca vrem foarte mult sa mergem in Cupa UEFA. Eu stiu cum joaca Farul, e o echipa buna, cu jucatori valorosi, dar sper ca Auxerre sa meaga mai departe", a explicat atacantul formatiei franceze.
Daniel Niculae, transferat pe 14 iunie in schimbul a 3,3 milioane de euro de la Rapid la Auxerre, sustine ca s-a acomodat repede la noua sa echipa, singurele probleme fiind legate de limba franceza. "Ma simt foarte bine aici, baietii sint de treaba, nici nu zici ca am schimbat vestiarul. Antrenamentele nu sint mai grele decit la Rapid, pentru ca pe teren vorbim toti limba fotbalului. Mai greu e cu franceza. Eu inteleg, dar imi e inca dificil sa ma exprim", a spus Niculae.
Atacantul a mentionat ca a discutat de mai multe ori cu antrenorul Jean Fernandez, dar ca acesta nu i-a promis ca va fi titular. "Aici e o echipa profesionista, nu-ti spune nimeni ca esti titular sau nu. Joci numai daca esti in forma. Eu am discutat cu antrenorul, acum sper ca eu sa ma ridic la asteptarile lui", a afirmat Niculae, precizind ca obiectivul echipei Auxerre in viitorul sezon este ocuparea unui loc care sa ii permita participarea in cupele europene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii