Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Deca se numara printre arbitrii de elita si in 2006

In cadrul unei sedinte derulate luni, 9 ianuarie, la sediul FRF, biroul Comisiei Centrale a Arbitrilor a definitivat lotul de centrali care vor activa in Divizia A. Printre cei 24 de arbitri, in afara celor de pe lista UEFA, figureaza si braileanul Daniel Deca.
"Este o onoare atit pentru el, cit si pentru Comisia Judeteana de Arbitri Braila, care de mult nu a mai avut un reprezentant printre arbitrii de centru la acest nivel. Deca a arbitrat constant bine si chiar a avut o crestere valorica in prestatia sa la ultimele doua etape ale turului, perioada in care a condus si un meci dificil, cel dintre Minerul Motru si Unirea Urziceni. Trebuie sa confirme si in retur, iar la vara, cind se vor reorganiza loturile sa-si mentina locul in Divizia A" a declarat, ieri, Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene a Arbitrilor.
Contactat telefonic, Daniel Deca a considerat ca mentinerea sa in esalonul de elita este in concordanta cu prestatia pe care a avut-o in 2005 si ca isi doreste rezultate si mai bune in acest domeniu: "Sper ca in sezonul de primavara sa redebutez la Divizia A, sa avem parte de un fotbal mai bun pentru a putea creste si noi in valoare. Doresc un an bun, plin de satisfactii profesionale tuturor colegilor mei din Braila si din tara".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii