Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Petrescu: Ar fi o mare eroare ca Sportul sa nu joace in Liga I

Fostul tehnician al echipei Sportul Studentesc, acum antrenor al formatiei poloneze Wisla Cracovia, Dan Petrescu, a declarat ca ar fi o mare eroare ca gruparea din Regie sa fie retogradata in Liga II pe motive financiare.
"Din cite am inteles, Sportul va ramine in prima liga, ceea ce e normal. Ar fi o mare eroare sa retrogradeze Sportul acum, cind incepe campionatul. Sportul nu este singura echipa cu cu probleme, dar asa cum a zis si patronul Vasile Siman, Sportul a deranjat prea multa lume si a fost penalizata. Nu stiu daca este o masura voita, dar sigur nu este corecta. Sint convins ca Sportul va juca in prima etapa in Liga I", a spus Petrescu.
Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere a decis, vineri, retragerea licentei clubului Sportul Studentesc, din cauza datoriilor inregistrate la bugetul statului pe anul 2005.
Fostul selectioner Gheorghe Hagi a afirmat ca Sportul este "o echipa curata, frumoasa, sanatoasa". "Se pare insa ca nu este loc pentru o echipa curata, s-a ajuns si acolo. E mare pacat", a comentat Hagi.
Tehnicianul echipei Poli Timisoara, Sorin Cirtu, a luat si el apararea gruparii din Regie. "Este una dintre cele mai frumoase echipe si ar fi pacat sa retrogradeze in urma unei asemenea decizii. Nu este ceva premeditat, ca ar fi deranjat pe cineva, probabil nu s-au respectat niste reguli, dar este pacat de materialul uman care exista la Sportul. Imi pare rau de echipa, de jucatori", a adaugat Cirtu.
Tehnicianul FC Rapid, Razvan Lucescu, care ar urma sa intilneasca formatia din Regie in prima etapa, a subliniat ca situatia este mai neplacuta pentru Sportul. "Noi mai avem pina atunci un meci in Malta si nu vrem sa ne stricam imaginea", a spus Lucescu.
Antrenorul formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat ca ii pare rau de jucatori, deoarece ei nu merita acest lucru, dar "trebuia o mai mare atentie in planul organizarii".
Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Sorin Cirtu, Razvan Lucescu si Dorinel Munteanu au participat la intilnirea cu antrenorii din Ligile I si II, precum si cu posesorii licentei Pro fara contract in acest moment, organizata luni, la Casa Fotbalului, de Scoala Federala de Antrenori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii