Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea intilneste Otelul Galati, intr-o partida amicala ce se va disputa pe stadionul Progresul

Astazi, Dacia Unirea incheie perioada de cantonament centralizat pe care l-a efectuat in statiunea Lacu Sarat cu un nou joc amical, adversara fiindu-i de data aceasta o divizionara A, Otelul Galati. Partida se va derula pe stadionul Progresul incepind cu ora 11.00.
Deocamdata singurele noutati la nivelul lotului, dar care inca nu sint certitudini, sint Mihaita Stoian si Baldovin care se antreneaza sub indrumarea lui Imilian Serbanica, dar deocamdata nici unul dintre ei nu a semnat cu gruparea braileana.
Un alt jucator care s-a pregatit mai multe saptamini cu Dacia si care, de altfel a evoluat la acesta grupare cu putin timp in urma, Cosmin Gheorghita, a primit o oferta mult mai tentanta de la Gloria Buzau si bineinteles ca a acceptat-o.
Partida de astazi este cea de-a doua pentru Dacia Unirea din perioada de cantonament centralizat, prima derulindu-se la mijlocul acestei saptamini, in compania divizionarea B, Dunarea Galati, tot pe terenul sintetic din orasul vecin, meci incheiat cu victoria la limita a galatenilor, 3-2. Golurile echipei brailene au fost marcate de Mihaita Stoian si Marian Covaci.
Dupa meciul cu Otelul, Dacia va mai sustine partide amicale, insa acestea inca nu au fost perfectate, certa fiind doar partida de verificare cu Sportul Studentesc, la Braila, din ultima saptamina a lunii februarie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii