Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea efectueaza cantonamentul centralizat in statiunea Lacu Sarat

In prima saptamina de la reunirea lotului, antrenorul Imilian Serbanica a alcatuit un program de pregatire in care componenta principala a fost readaptarea organismului la efort. Tehnicianul brailean a vrut sa vada si apetitul pentru fotbal al elevilor sai, si simbata, la sedinta de pregatire ce a avut loc pe stadionul din Lacu Sarat, a programat un joc-scoala. Partida s-a derulat pe durata a doua reprize, fiecare de cite 35 de minute.
"Inca de la finalul primei saptamini am lucrat cu mingea, deoarece doresc foarte mult ca Dacia sa aibe un joc foarte ofensiv in retur", declara Imilian Serbanica.
Incepind de ieri, pentru doua saptamini, jucatorii Daciei au intrat in cantonament centralizat in statiunea Lacu Sarat iar aceasta perioada va fi folosita numai pentru pregatirea fizica specifica.
Lotul cuprinde 24 de jucatori dintre care 4 sint juniori. In plus, printre cei care doresc sa revina la gruparea de la Dunare si care, de altfel, se antreneaza sub comanda lui Serbanica este fundasul Cosmin Gheorghita.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii