Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca Steaua joaca asa cum stie, trece de Gorica fara probleme"

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat ca FC Steaua va trece fara probleme de ND Gorica in turul doi prelimiar al Ligii Campionilor, daca va repeta evolutiile bune din ultima perioada.
"Cred ca Steaua are prima sansa, dar una este pe hirtie, trebuie sa demonstrezi pe teren. Steaua a aratat ca poate ajunge departe, dar vedeti ce au facut slovenii de la Maribor, i-au scos pe cei de la Villarreal in Intertoto. Daca Steaua joaca asa cum stie, se va califica fara probleme. Steaua este mult mai puternica si mai experimentata acum, dupa multe meciuri internationale in ultimii ani, este o echipa matura, un argument important sa crezi ca te poti bate cu oricine", a subliniat Hagi.
Antrenorul formatiei Wisla Cracovia, Dan Petrescu, a afirmat ca Steaua este favorita, dar nu trebuie sa ia meciul usor, deoarece in fotbal apar multe surprize. "Ar trebui sa fie atenti si concentrati suta la suta. Steaua are sanse mari sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, dar ramine de vizut cu cine va cadea in turul trei preliminar, daca va trece de Gorica. Sansele cele mai mari le va avea echipa care va cistiga campionatul urmator, pentru ca va merge direct in grupe. Multa lume ma intreaba pe afara ce s-a intimplat cu Romania, de ce n-a participat la CM, de ce nu avem echipa in Liga Campionilor, iar eu cred ca meritam sa fim acolo", a spus el.
Tehhnicianul echipei Poli Timisoara, Sorin Cirtu, a precizat ca Steaua are prima sansa in dubla cu Gorica. "Este diferenta de valoare, sigur se va califica. Sint toate premizele ca Steaua sa ajunga in grupe. Niciun meci nu este cistigat dinainte, dar Gorica nu este un adversar care sa le faca probleme, chiar daca Villareal a fost eliminata de o echipa din Slovenia", a comentat Cirtu.
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, este convins ca Steaua isi va fructifica statutul de favorita si isi doreste ca gruparea din Bulevardul Ghencea sa ajunga in grupe.
Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Sorin Cirtu si Dorinel Munteanu au participat la intilnirea cu antrenorii din Ligile I si II, precum si cu posesorii licentei Pro fara contract in acest moment, organizata luni, la Casa Fotbalului, de Scoala Federala de Antrenori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii