Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daca Omonia nu ma lasa, nu pot sa plec in vara

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca nu va putea pleca in vara de la Omonia, daca oficialii gruparii cipriote nu-i vor permite acest lucru, prin prisma contractului pe care il are cu gruparea din Nicosia.
"Contractul care il am cu Omonia nu prevede nicio clauza de reziliere, iar daca oficialii nu-mi vor permite sa plec, nu am ce sa fac. Si oricum, daca voi cuceri titlul cu Omonia, cum as putea sa-i las pe acesti oameni care mi-au intins o mina cind mi-a fost greu?", a declarat Andone.
Fostul antrenor dinamovist s-a aratat dezamagit de eliminarea Omoniei din Cupa Ciprului, dupa infringerea de miercuri, scor 1-3, cu Apoel Nicosia din semifinalele competitiei."Au fost greseli individuale mari de tot, cum nu s-a intamplat de cind sint aici. Am avut citeva ocazii mari, am avut si doua bare, iar, pe contraatac ne-au dat gol. Pentru suporteri, supararea este cu atit mai mare cu cit o infringere cu Apoel este echivalenta cu un esec al lui Dinamo in fata Stelei", a precizat Andone.
Ioan Andone spera la cucerirea campionatului, in ciuda faptului ca Omonia se claseaza pe locul 2, la un punct de liderul Apollon Limassol, inaintea ultimei etape din campionat, care va avea loc simbata. "Noi jucam la penultima clasata, iar Apollon (n.r. liderul clasamentului) joaca pe teren propriu cu Anorthosis Famagusta. Eu inca mai sper. Va fi greu insa, pentru ca la Famagusta lipsesc trei jucatori importanti, suspendati din cauza cartonaselor galbene. Insa am mare incredere in Ketbaia (n.r. antrenorul formatiei Anorthosis), care este un antrenor foarte bun si sper sa obtina un meci egal", a precizat Andone.
Tehnicianul roman a dezvaluit ca i-a intrebat pe conducatorii Omoniei daca in Cipru se practica motivarea financiara a altor formatii. "Chiar i-am intrebat, insa mi-au spus ca astfel de lucruri nu se practica. Nimeni din campionatul cipriot nu motiveaza financiar alte echipe, iar daca altii nu fac, nici eu nu sint de acord cu asa ceva", a spus Andone.
Despre lupta la titlu in campionatul Romaniei, Andone considera ca ultimele etape vor fi decisive, iar titlul se joaca. "Steaua traverseaza o perioada mai nefasta, insa cauzele sint obiective. Este problema motivarii. Dupa ce ai fost atit de aproape de o finala de cupa europeana, este greu sa revii psihic, iar Rapid poate profita. Dinamo este greu de crezut ca poate reveni, dupa ultimele rezultate", a conchis Andone.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii