Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca nu avea performante oricum il curatau"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, la plecarea nationalei Romaniei spre Israel, ca, in cazul in care nu ar fi avut performante, selectionerul Victor Piturca ar fi fost "curatat" de FRF, lasind sa se inteleaga ca nu conteaza perioada contractului tehnicianului.
"Daca asa au convenit ei pe doi ani, e normal. Daca nu avea performante, oricum il curatau. Asta este! Daca vii selectioner, vrei, nu vrei, obiectivul este calificarea. Nu te califici, pleci. Alta sansa nu este. Si mi se pare normal. Toata lumea face asa", a declarat Dragomir la Aeroportul Henri Coanda.
Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, considera ca Victor Piturca a obtinut de la FRF cel mai mare contract pe care l-a avut vreodata. "I-am oferit si pe doi ani si pe patru ani, dar se vehicula ideea sa facem o echipa noua pentru 2012, iar eu nu am fost de acord si am spus ca vreau obiective. I-am oferit si pe patru ani, dar obiectivul raminea calificarea la Campionatul Mondial din 2010. Dar daca el a acceptat, inseamna ca este multumit, ca si noi de altfel. Eu zic ca a obtinut un contract foarte bun, pe care il merita. Este poate cel mai mare contract pe care l-a avut el vreodata. Eu imi pun mari sperante, avind in vedere cum a lucrat el in ultimii ani si cred ca, cu putin noroc, ne vom califica si la Mondialul din 2010", a spus Lupescu.
Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca a semnat un contract pe doi ani cu Federatia Romana de Fotbal, desi initial ar fi dorit unul pe o perioada de doua ori mai mare, insa forul condus de Mircea Sandu nu a fost de acord. "Am semnat un contract numai pe doi ani. Daca va mai fi sa fie un nou contract, vom vedea dupa preliminariile urmatoare. Foarte important este ce se va intimpla. Obiectivul este calificarea la Cupa Mondiala fara prelungirea contractului, cum era la cel precedent. Am vrut un contract pe patru ani, dar federatia nu a dorit acest lucru si s-a hotarit asa", a precizat Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii