Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cutremurul din Japonia, soldat cu cel putin un mort si peste 150 de raniti

Cel putin o persoana a murit si alte peste 150 au fost ranite, duminica, in urma cutremurului cu magnitudinea estimata la 6,9 grade resimtit pe litoralul zonei centrale a Japoniei, au anuntat presa si oficiali niponi, citati de Reuters.
Agentia de Meteorologie din Japonia estimase initial ca seismul a avut magnitudinea de 7,1.
Postul public de televiziune, NHK, a anuntat ca seismul produs la ora locala 9.42 (3.42, ora Romaniei). Mai multe drumuri au fost avariate si cel putin 25 de case s-au prabusit in urma cutremurului, a anuntat agentia de presa Kyodo. Potrivit sursei citate, seismul, care a fost resimtit si in capitala Tokyo, a avariat grav peste 200 de case.
Epicentrul seismului a fost localizat la o adincime de 11 kilometri , in largul Peninsulei Noto, a precizat Agentia seismica japoneza. Presa nipona a relatat ca o parte a traficului feroviar si aerian din zona a fost suspendat, iar mai multe persoane au ramas blocate in ascensoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii