Mergi la conţinutul principal

Cursuri de specializare pentru managerii de hoteluri si restaurante

Conducerea Confederatiei Sindicale Cartel Alfa a anuntat ca a depus un proiect de finantare europeana pentru formarea de specialisti pentru turism, hoteluri si restaurante, proiect aprobat, in luna iunie, de autoritatile din domeniu. Aceasta in contextul in care patronii din industria hoteliera se pling tot mai mult de lipsa personalului calificat. Durata proiectului Cartel Alfa este de trei ani, timp in care se intentioneaza pregatirea a peste 2.500 de manageri de top pentru hoteluri si restaurante. Valoarea proiectului este de peste 17 milioane de lei, iar contractul de finantare urmeaza sa se semneze in maxim doua saptamini, adica la finele acestei luni, iar pina la inceputul lunii octombrie, cursurile ar putea sa inceapa.
Primii bani europeni vor fi virati la sfirsitul primului an de implementare a proiectului, timp in care va fi nevoie de surse proprii de finantare.
Reamintim ca Romania are la dispozitie, pina in 2013, patru miliarde euro, din care aproape 3,5 miliarde euro provin din Fondul Social European, pentru dezvoltarea resurselor umane si pentru corelarea programelor scolare cu nevoile de pe piata muncii. Astfel, peste 1,5 milioane de persoane vor avea posibilitatea sa beneficieze de formare profesionala, de burse de studii, de sprijin pentru inovare si initiere de afaceri, de masuri de incluziune sociala, din aceasta finantare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu