Mergi la conţinutul principal

Cursuri de formare profesională gratuite

Soluţii pentru şomerii din Brăila! Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie la cursuri gratuite de formare profesională pentru a deprinde o meserie care, ulterior, îi va ajuta să se poată angaja.
Cursurile sunt organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila şi pot participa atât persoanele cu studii superioare, cât şi cele care au doar 4 clase absolvite.
Astfel, şomerii care au terminat o facultate se pot înscrie la cursul de formator, iar cei care au absolvit liceul (cu sau fără bacalaureat) la cel de operator introducere, validare şi prelucrare date sau la cursul de comunicare în limba engleză.
Brăilenii care au cel puţin 4 clase pot alege un curs de cofetar, ospătar, confecţioner construcţii metalice, lucrător în comerţ sau cel de frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist.
Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, inclusiv pentru
efectuarea analizelor medicale specifice fiecărei meserii. Pentru şomerii care vor
efectua naveta, se vor deconta abonamentele/biletele de transport.
Informaţii suplimentare despre începerea cursurilor, numărul de locuri şi durata lor puteţi afla la sediul AJOFM Brăila din Bld. Dorobanţilor nr. 603-605 şi la Centrul de Formare Profesională al agenţiei, din str. Sergent Tătaru, nr. 2 (în curtea Liceului Teoretic "Mihail Sebastian") sau la telefon 0239.613.034.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro