Mergi la conţinutul principal

Cursuri de dezvoltare personală la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati" Brăila organizează sâmbătă, 21 noiembrie 2015, ora 10.00, un curs gratuit pentru dezvoltare personală. Evenimentul "Mastermind" este susţinut de Rodica Ifrim, formator şi public speacker, iar cursul se adresează celor interesaţi de dezvoltare personală, care vor să facă schimbări în viaţa lor, să-şi atingă obiectivele sau vor un echilibru şi o armonie interioară mai bună. Despre grupul "Mastermind", Rodica Ifrim, iniţiatoarea acestui program, apreciază că putem să "împrumutăm" şi să "folosim" educaţia, experienţa, influenţa şi eventual chiar capitalul altor oameni pentru a ne duce la îndeplinire propriile planuri de viaţă. Mai exact, dacă astăzi suntem ceea ce suntem se datorează atitudinii mentale prin care ne raportăm la situaţii şi oameni. "Vom învăţa că succesul adevărat este ceva ce poate fi obţinut doar luând şi pe alţii împreună cu noi. Singura limitare reală este cea pe care o acceptăm şi o stabilim în propria minte. Acţionează ca un catalizator pentru creştere şi dezvoltare, ne menţine focusaţi şi ne ajută să ne deplasăm constant către lucrurile importante din viaţa personală şi profesională".
Pentru cei interesaţi de dezvoltare personală, noi sesiuni vor avea loc în perioada 5-6 decembrie, ora 10.00, tot la bibliotecă, în sala „Fănuş Neagu", etaj 3.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro