Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cursa de carute finalizata cu 80 de zile de ingrijiri medicale

In virsta de 22 de ani, Ionel Boteanu, agricultor din comuna Victoria, a fost pus sub acuzatie si dat pe mina judecatorilor, pentru vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal). Boteanu l-a lovit cu pumnii si cu picioarele pe un consatean, Nicolae Mitrea, lasindu-l mai mult mort decit viu pe ulita satului, dupa ce, mai inainte, a chefuit cu el. Conflictul dintre inculpat si victima s-a declansat pe fondul consumului de alcool. Cei doi au facut o intrecere cu carutele, apoi s-au luat la harta. Mitrea a avut nevoie de 80 de zile de ingrijiri medicale, viata fiindu-i pusa in pericol, precizeaza procurorul Gheorghe Constantinoiu, cel care a condus ancheta penala.
In seara zilei de 13 mai 2005, precizeaza reprezentantul Parchetului de pe linga Tribunal, Nicolae Mitrea, din comuna Victoria, s-a "cinstit" la bufetul din localitate impreuna cu inculpatul Ionel Boteanu si cu un alt individ, Constantin Giol. La ora 2.00, ametiti de bautura, Mitrea si Boteanu s-au decis sa faca o cursa cu carutele, pe ulita a III-a a satului. Zis si facut. La un moment dat, ca sa evite un carambol, Nicolae a tras mult dreapta, intrind in coliziune cu stilpul de la marginea drumului. Suparat din pricina accidentului, el a coborit din atelaj si l-a injurat pe celalalt competitor. Boteanu a ripostat violent: l-a tras pe Mitrea jos din caruta, apoi l-a lovit cu pumnii si cu picioarele, facindu-l una cu pamintul.
La ora 5.00, victima a fost gasita de catre sotie, zacind in coma in fata portii, plina de singe si de noroi. Initial, Nicolae Mitrea a ajuns la Spitalul Judetean Braila, cu diagnosticul "TCC acut inchis. Comotie cerebrala". De aici, el a fost dus la Neurochirurgie Galati, medicii straduindu-se si reusind sa-i inlature cheagul de singe de pe creier si sa-i salveze viata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii