Mergi la conţinutul principal

Curs festiv la Facultatea de Inginerie Braila - "Armonie intre mediu si industria papetara"

Sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti" a gazduit ieri cursul festiv al ultimului an al studentilor de la Facultatea de Inginerie Braila din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati. In deschiderea evenimentului care a inceput cu intonarea imnului "Gaudeamus", a luat cuvintul decanul facultatii, conf. univ. dr. Adrian Goanta, care a felicitat studentii pentru finalizarea acestei etape a vietii lor si le-a recomandat sa nu se opreasca aici, sa mearga mai departe la masterat si sa aleaga una dintre cele trei variante: Analiza dinamica a masinilor si echipamentelor tehnologice, Sistemul calitatii in constructii si Inginerie asistata de calculator. Apoi a prezentat reusitele facultatii in domeniul stiintific, colaborarea cu o universitate din Rouen - Franta in domeniul agriculturii, perspectiva colaborarii cu alte universitati din Grecia sau Spania, si cele cinci proiecte Phare la care s-a lucrat, doua dintre ele apartinind Facultatii din Inginerie Braila.
Prodecanul Luiza Grigorescu a remarcat evolutia studentilor in anii de facultate si ca are toate motivele sa se mindreasca.
Secretarul stiintific al facultatii, conf. univ. dr. Constantin Stanciu a prezentat apoi ultimul curs din viata de studentilor, care a avut tema "Armonie intre mediu si industria papetara", prin care a evidentiat importanta unei mediu curat. Cei citiva zeci de absolventi mai au de sustinut examenul de licenta, dupa care se vor putea numi ingineri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro