Mergi la conţinutul principal

"Cupa "Sprint", competitie de atletism cu premii

In week-end-ul trecut, la sala de atletism a CSM-ului s-a desfasurat o competitie atletica rezervata copiilor nascuti in anii 1996 si 1997, pentru majoritatea concurentilor acesta fiind primul concurs din cariera.
La competitie au participat 60 de sportivi, iar probele la care s-a concurat au fost 50 m plat, 50 m garduri si saritura in lungime.
Proba feminina de 50 m garduri a fost cistigata de Flaviana Topea, la categoria copiilor nascuti in anul 1997 si Catalina Moroianu la grupa 1996, in timp ce la baieti s-au impus Cristian Nedelcu si respectiv Bogdan lazar.
La 50 m plat fete, la grupa 1996 au fost doua cistigatoare, ambele de la LPS, Raluca Musat si Catalina Moroianu, la fel si la cealalta categorie de virsta, unde Iulia Matei si Andra Coman au realizat acelasi timp. In concursul baietilor s-au impus Cristian Nedelcu si Cosmin Chioibasu, ambii de la LPS.
La proba de 50 m plat au mai concurat si copii nascuti in anii 1998 si 2000, doua categorii de virsta la care, la fete s-au impus Adelina Sandu de la LPS si Laura Ionita de la CSM.
S-au mai remarcat Andrei Romanet, Manuela Fecioru, de la CSM precum si alti citiva reprezentanti ai LPS-ului, printre care s-au numarat Iulian Iadu, Andreea Bogdan si Adrian Onofras.
Toti participantii au primit cite o ciocolata din partea profesorului Nicu Roata, iar primii clasati de la fiecare proba au fost recompensati de catre DSJ cu diplome, tricouri si cite o caciulita.
"Pentru copii a fost primul concurs si cred ca aceasta competitie si-a atins scopul. Noi vrem sa popularizam atletismul in Braila, vrem sa-i atragem pe copii la sala de atletism si sa-i obisnuim cu conditiile de concurs", a declarat la finalul actiunii Paunita Iuga, referent in cadrul DSJ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu