Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Romaniei la fotbal - faza judeteana

In etapa a doua a Cupei Romaniei la fotbal, faza a competitiei judetene in care au intrat si ultimele cinci clasate din Liga a IV-a, s-au consemnat doua mari surprize. FC Urleasca si Recolta Tufesti, formatii care activeaza in Campionatul judetean, au luptat cu o ambitie deosebita si au reusit sa elimine echipe cu pretentii, cum sint Victoria Dedulesti si Avintul Chiscani.
FC Urleasca a condus cu 1-0 la pauza in urma reusitei lui Marius Constantin, insa in partea secunda echipa din esalonul superior a dominat mai mult si in minutul 56, Buzea a restabilit egalitatea si astfel a relansat partida. Numai ca gazdele au crezut in continuare in sansa lor, au mai inscris o data prin acelasi jucator si au promovat in faza urmatoare a competitiei.
Cealalta mare surpriza s-a produs la Tufesti. Obisnuita a podiumului in Campionatul judetean, Recolta a trecut de Avintul Chiscani la un scor de forfait.
Celelalte echipe din Liga a IV-a au promovat in etapa a treia.
Vasii (min. 30) si Bratosin (min. 59) au semnat golurile prin care Vointa Gaiseanca s-a impus in deplasarea de la AS Jirlau, in timp ce Viitorul Ianca i-a administrat un sec 4-0 Vointei Sutesti. Golurile formatiei pregatite de Viorel Ciucasu au fost marcate de Tudor (min. 12, 50), Bratosin (min. 15) si Iliescu (min. 33). Tot la scor, 3-1, a cistigat si Avintul Ciresu disputa cu Spicul Zavoaia.
O partida interesanta ca evolutie a scorului, s-a derulat intre nou infiintata Tricolorul Lanurile si Tractorul Viziru, partida in care, la finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul era egal, 2-2. Bibicu pentru gazde si Punga pentru oaspeti au realizat cite o dubla si partida a intrat in prelungiri. Ionut Cataros a marcat golul de aur in minutul 115 si Tractorul a promovat in etapa urmatoare a competitiei.
Etapa a treia se va derula pe data de 9 aprilie.

Rezultatele inregistrate in etapa a doua:
Tricolorul Lanurile - Tractorul Viziru 2-3
Avintul Ciresu - Spicul Zavoaia 3-1
Unirea Maxineni - Romgal Romanu 4-2
Comagrim Dudesti - Vointa Plopu 3-2
Vointa Sutesti - Viitorul Ianca 0-4
Gloria Movila Miresii - Spicul Rimnicelu 3-0
FC Urleasca - Victoria Dedulesti 2-1
AS Jirlau - Vointa Gaiseanca 1-2
Stanriz Stancuta - Dunarea Tichilesti 2-3
Recolta Tufesti - Avintul Chiscani 3-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii