Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa Olimpia" la fotbal a revenit echipei Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu"

Laureatii primei editii a "Cupei Olimpia" la fotbal si volei mixt au fost echipa de fete a Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu", iar la volei cuplul Camelia Ionescu - Silviu Caloian.
La turneul de fotbal fete au participat patru echipe. Doua dintre ele au obtinut cite doua victorii, iar locul intii l-a ocupat echipa Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu", pregatita de profesorul Dan Gheorghita care s-a impus in meci direct in fata gazdelor de la CN "Gheorghe Munteanu Murgoci" formatie antrenata de profesorul Florentin Cimpoaie. Pe locul al treilea s-a clasat echipa de la "D. P. Perpessicius", iar pe pozitia a patra cea a CN "Nicolae Balcescu".
Golgetera turneului a fost desemnata Alexandra Maria Ciolcan de la CN "Gh. M. Murgoci" care a reusit sa inscrie de 10 ori in cele trei meciuri pe care echipa sa le-a disputat.
La volei mixt au participat 13 echipe de la CN "Gh. M. Murgoci" formate din cite doi jucatori, o fata si un baiat.
Competitia a fost cistigata de cuplul Camelia Ionescu - Silviu Caloian care s-a impus in finala mare in fata celui format din Violeta Mircea - Victor Plescan. Locul al treilea pe podium i-a revenit cuplului Bianca Stancu - Cosmin Musat.
"Catedra de Educatie fizica in colaborare cu ceilalti profesori si cu sprijinul Directiei de Sport a cautat sa organizeze competitii stimulative pentru elevi si pot afirma ca ambele s-au bucurat de aprecieri pozitive din partea acestora. La anul vom incerca sa pregatim si alte surprize placute elevilor nostri si chiar sa extindem aria sporturilor la care se va concura", a declarat profesoara Elena Preda.
Ambele competitii au fost organizate de catre Directia pentru Sport a Judetului in colaborare cu AS Olimpia.
Clubul organizator le-a oferit premiantilor diplome si medalii iar DSJ-ul diplome si echipament sportiv in plus, cistigatorii au primit si cite o cupa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii