Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa de iarna" si-a derulat prima etapa

Prima serie de activitati sportive organizate de ONG-ul "Iubitorii sportului brailean", derulate sub genericul "Cupa de iarna", s-a incheiat simbata odata cu festivitatile de premiere.
Competitia de volei a fost cistigata de echipa Liceului "Panait Cerna". Formatia pregatita de profesoara Nicoleta Bujor s-a impus in finala cu 3-1 (pe seturi: 24-26, 25-17, 25-19, 25-21) in fata echipei Gr. Sc. "Panait Istrati". Echipa Colegiului National "Gh. M Murgoci" s-a clasat pe locul al treilea.
Concursul de atletism a reunit la start multipli campioni, medaliati in concursurile nationale si internationale atit in competitiile de sala, cit si cele in aer liber.
Daniel Gagiu s-a impus la saritura in lungime cu o performanta de 6,80 m, iar Leonard Gherghiceanu atit la triplusalt fara elan, unde a sarit 9,54 m, cit si la proba favorita, 50 m plat, cu timpul de 5:6 secunde. Proba de 50 m garduri a fost cistigata de Ionut Vlaicu, elevul profesorului Mihail Dumitru oprind acele cronometrului dupa 6:7 secunde.
In competitia feminina, Anamaria Ionita a cistigat toate probele, 50 m plat, 50 m garduri si triplusalt de pe loc.
In continuare, va prezentam rezultatele tehnice de la concursul atletic.
- saritura in lungime, masculin: 1 Daniel Gagiu 6,80 m, 2 Ionut Mihalcea 6,66 m, 3 Leonard Gherghiceanu 6,65 m.
- triplusalt de pe loc, masculin: 1 Leonard Gherghiceanu 9,54 m, 2 Ionut Lazar 9,38 m, 3 Marian Chioveanu 9,00 m.
- 50 m plat, masculin: 1 Leonard Gherghiceanu 5:6 secunde, 2 Marian Chioveanu 5:8 secunde, Ionut Lazar 6:2 secunde.
- 50 m garduri, masculin: 1 Ionut Vlaicu 6:7 secunde, 2 Ionut Lazar 6:8 secunde, 3 Marian Caliof 6:9 secunde.
- 50 m plat, feminin: 1 Anamaria Ionita 6:3 secunde, 2 Anamaria Caragata 6:6 secunde, 3 Ramona Anghelas 6:9 secunde.
- 50 m garduri, feminin: 1 Anamaria Ionita, 2 Anamaria Caragata, 3 Ramona Anghelas.
- triplusalt de pe loc, feminin: 1 Anamaria Ionita, 2 Anamaria Caragata, 3 Ramona Anghelas.

Boxerii nu s-au menajat, desi a fost o gala de verificare

Reprezentantii sectiei de box a CSM-ului au sustinut 16 meciuri, multe dintre ele fiind foarte interesante desi nu au avut ca scop decit rol de selectie pentru unii dintre participanti.
Cistigatorii au fost Radion Baciu, Alexandru Draganescu, Doru Stana, Claudiu Lares, Nicolai Buruiana, Iulian Ilie, Claudiu Mares, Liviu Zainea, Ionut Udrea, Mihaita Lupascu, Valentin Marinescu, Bogdan Ivan, Florin Lambru, Ionut Alexa, Catalin Axinte si Sabin Petrea.
Aceste actiuni au fost organizate de ONG-ul "Iubitorii sportului brailean" si finantate prin intermediul programului "Sportul pentru toti de catre Consiliul Judetean si Primaria Braila. Suma totala a premierilor, care include si competitiile din aceasta saptamina, se ridica la 90 000 RON.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii