Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa CSM, cel mai mare concurs atletic "de casa" din Romania

Simbata, in sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal s-a desfasurat cel de-al patrulea concurs atletic programat pentru aceasta perioada, "Cupa CSM", sub egida "Anului international al sportului si educatiei fizice 2005", la care au participat peste 90 de sportivi de la clubul organizator si Liceul cu Program Sportiv.
Printre concurenti s-au numarat atit campioni nationali en titre, dar si multi medaliati in competitii interne si internationale, la toate categoriile de virsta.
Acest concurs precum si cele care l-au precedat au avut ca scop principal verificarea sportivilor inaintea sezonului oficial de sala 2006, care va incepe in ultima decada a lunii ianuarie.
"Am incercat sa organizam cite doua competitii pentru fiecare categorie de virsta pentru a-i verifica pe sportivi, dar si pentru a sti totodata pe cine vom miza la etapele de zona si la campionatele nationale. Dupa aceste reuniuni s-au evidentiat rezultate excelente la categoriile mari de virsta. Un timp foarte bun la tineret, atit in proba de sprint, 50 metri, cit si in cea de 50 metri garduri a fost realizat de Ionut Vlaicu, 6,6 secunde, acesta fiind un timp excelent pentru sportivul nostru care este doar junior I si care indreptatit a fost cooptat in lotul olimpic largit. La juniori III s-a remarcat Daniel Gagiu, dar mai sint alti 2-3 copii foarte valorosi. Concluzia ar fi ca avem o continuitate de pregatire, de valoare, in probele de sprint, garduri si sarituri. O remarca negativa ar fi pentru sportivele junioare II atit ca participare, cit si ca performanta, dar vin din spate junioare III foarte bune care in curind vor avea un cuvint greu de spus", a fost concluzia profesorului Dumitru Mihail.
Printre sportivii care au avut evolutii bune simbata, la cel mai mare concurs atletic "de casa" organizat in acest an in Romania, s-au numarat Ionut Lazar la seniori, Leonard Gherghiceanu, sportiv pregatit de profesorul Fanel Ionescu, Alexandru Chiricuta, pregatit de Mia Dimian, Anamaria Caragata, Elena Fratila.
Toti sportivii care au urcat pe podium au primit premii in echipament sportiv si dulciuri din partea clubului organizator. Premierea a fost facuta de catre directoarea CSM -ului, Tinca Amza.
Cu toate ca nu a putut participa la aceasta competitie din cauza unei usoare accidentari, Aurel Baciu, campionul en titre la tineret, a primit un premiu special pentru activitatea de pina acum.
"E normal sa organizam astfel de actiuni in luna premergatoare startului unui nou an competitional, dar totodata am folosit momentul pentru a le oferi un stimulent valorosilor nostri atleti cu prilejul sarbatorilor de iarna. Numai prin concursuri sportivii pot fi mentinuti in forma buna si speram ca si in sezonul urmator sa obtinem rezultatele scontate", a declarat dupa festivitatea de premiere, Tinca Amza.

Ocupantii podiumului, pe probe si categorii de virsta"
50 m plat, masculin:
- seniori: 1. Leonard Gherghiceanu, 2. Ionut Lazar, 3. Ionut Roata, toti de la CSM
- juniori I: 1. Adrian Horga, 2. Alin Staver, 3. Tiberiu Dulman, toti de la LPS
- juniori II: 1. Ionut Vlaicu, 2. Marian Cheoveanu, ambii cu dubla legitimare CSM - LPS, 3. Alexandru Chiricuta (CSM)
- juniori III: 1. Daniel Gagiu (CSM - LPS), 2. Marius Burlacu, 3. Marian Gologan, ambii de la LPS
- copii I: 1. Alexandru Anton, 2. Edy Tiuda, ambii de la LPS, 3. Horia Asmarandei (CSM)
50 m plat, feminin:
- junioare II: 1. Alexandra Ichim, 2. Marci Mustatea, 3. Tincuta Malureanu, toate trei de la LPS
- junioare III: 1. Andreea Alexandroaie, 2. Ioana Ionescu, ambele de la LPS, 3. Roxana Hanu (CSM)
- copii I: Nadia Ilas (LPS), 2. Elena Fratila (CSM), 3. Cristina Chirila (LPS)

50 m garduri, masculin
- tineret: 1. Ionut Lazar (CSM)
- juniori I: 1. Ionut Vlaicu, 2. Alexandru Chiricuta, 3. Alin Staver
- juniori II: 1. Daniel Hornet, 2. Marian Caliof, 3. Ionel Capitaneanu
- juniori III: 1. Daniel Gagiu, 2. Ionut Mihalcea, 3. Florin Barbatu
- copii I: Alexandru Anton, 2. Marius Banica, 3. Daniel Bogoi
50 m garduri, fete
- junioare I: 1. Anamaria Caragata, 2. Oana Eftimie
- junioare II: 1. Mihaela Obreja, 2. Marci Mustatea, 3. Alexandra Pirvu
- junioare III: 1. Roxana Hanu, 2. Andreea Alexandroaie, 3. Marcelica Balaban
- copii I: 1. Elena Fratila, 2. Marina Ferdinand, 3. Nadia Ilas
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii