Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Bistrita - primul concurs de verificare pentru atletii braileni

Ieri, au fost nominalizati atletii braileni care vor participa la prima competitie de verificare a sezonului de sala 2007, Cupa Bistrita, concurs atletic pentru seniori, tineret si juniori I, care se va derula in acest week-end la Bacau.
Clubul Sportiv Municipal din Braila va fi reprezentat de trei sportivi, toti multipli campioni nationali, Leonard Gherghiceanu, Alexandru Chiricuta si Ana Maria Caragata, iar de la LPS va participa doar Paraschiv Eftimie, de asemenea multiplu medaliat.
"Este primul concurs de sala din acest sezon, unul de verificare in care sportivii nostri trebuie sa confirme prin rezultate, dar mai ales prin timpi progresele facute dupa o anumita perioada de pregatire" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Antrenorul Fanel Ionescu, cel care ii insoteste pe sportivi crede ca toti vor avea evolutiile asteptate: "Asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, la concursuri nu mergem decit cu sportivii care au sanse reale la medalii. Pentru ca, exact peste o luna, vor avea loc finalele de sala pentru seniori am decis sa participam la Cupa Bistrita pentru a ne verifica fortele in regim de competitie si sa vedem unde mai trebuie insistat pina la nationalele de la inceputul lunii februarie".

Opt componenti ai sectiei de kaiac canoe s-au prezentat la loturile nationale

Cinci kaiacisti de la CSM impreuna cu antrenorul emerit Ionel Baciu au plecat duminica la Bascov pentru ca, impreuna cu ceilalti componenti ai lotului national de juniori I sa demareze pregatirile in vederea competitiilor de obiectiv din 2007. Obtinind rezultate foarte bune in 2006, si in acest an reprezentantii CSM-ului, Rodica Sterpu, Cezar Mihalache, Stefan Bogdan, Alin Rusen si Romeo Panait au fost cooptati in lotul de juniori I, iar obiectivele lor pentru sezonul competitional care abia incepe sint indraznete, cit mai multe medalii nationale si internationale.
De luni si-au reluat activitatea si componentii lotului national de juniori II care se pregatesc la Braila sub indrumarea antrenorului emerit Marin Blindu, si anume Mihaela Sterpu, Antonel Vasii si Eduard Toader.
"La majoritatea disciplinelor abia au inceput pregatirile si bineinteles ca nici datele concursurilor din calendarele competitionale nu au fost definitivate. Sintem deja intr-un an preolimpic si trebuie sa se vada cresterile in plan valoric. Sper ca pe 25 ianuarie, cind va avea loc Adunarea Generala Extraordinara, sa se lamureasca lucrurile si la Federatia Romana de Box pentru ca boxul este o disciplina olimpica si trebuie sa se definitiveze loturile nationale" a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii