Cum vor arăta în Brăila buletinele de vot la alegerile Parlamentare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Cum vor arăta în Brăila buletinele de vot la alegerile Parlamentare

* Prefectura Judeţului Brăila a stabilit macheta buletinelor de vot pe care brăilenii le vor primi la secţiile de votare în data de 11 decembrie, la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat * de asemenea, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BECJ) nr. 9 Brăila a hotărât ordinea afişajului pe panourile electorale

 

 

Prefectura Judeţului Brăila a întocmit, recent, machetele buletinelor de vot la alegerile Parlamentare din 11 decembrie, în baza unei decizii a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BECJ) nr. 9 Brăila. Potrivit documentelor afişate pe site-ul Prefecturii, dar şi la avizierul BECJ, ordinea pe buletine la Senat este următoarea: 1 - PNL, 2 - PSD, 3 - ALDE, 4 - UDMR, 5 - PER, 6 - PRM, 7 - PRU, 8 - USR, 9 - PMP, 10 - ANR şi 11 - PSR.

De asemenea, la Camera Deputaţilor ordinea se păstrează aceeaşi până la poziţia 11, după care urmează organizaţiile apraţinând minorităţilor naţionale până la poziţia 27.

Cele două machete ale buletinelor de vot pot fi consultate pe site-ul Prefecturii Brăila sau accesând următoarele link-uri:

http://www.prefecturabraila.ro/upload/a98a17a87b16a8010b7291321482A89a2…

http://www.prefecturabraila.ro/upload/41a48a22895528623231b31a93b45a904…

 

S-a stabilit şi ordinea pe panourile electorale

 

Trebuie punctat că BECJ Brăila a stabilit, recent, şi ordinea de afişaj pe panourile electorale. Potrivit unui proces verbal postat pe site-ul Prefecturii, afişajul pe panouri se va face în aceeaşi ordine stabilită pentru tipărirea listelor de candidaţi pe buletinele de vot, de la stânga la dreapta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro