Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum si de ce s-au certat Stancu si Moiseasca

Hopa, dar ce avem noi aici? Pai, avem un cuplu care a functionat binisor din 2004 incoace. Strict pe linie de serviciu m-am referit, departe de mine sa insinuez ca vicepresedinta Niculina Moisescu si presedintele Bunea Stancu au avut vreo aventura. Nu ca nu l-as crede in stare de asa ceva pe Stancu, dar, in ciuda faptul ca este mic de statura si isi poarta burta peste curea, umbla dupa prospaturi, ca tot barbatul satul de nevasta.
Ziceam mai sus ca aceasta relatie a functionat destul de bine. Asta si datorita faptului ca Moiseasca a stiut sa fie un subaltern model, care nu a facut fandari in cimpul muncii, asa cum a procedat, de exemplu, vicele Chiru in urma cu doi ani sau Daniela Vasioiu de la viceprimarie. Brusc si deodata, insa, buba s-a spart. Scandalul intre cei doi a erupt si s-a acutizat in foarte scurt timp. Informatiile pe care vi le voi prezenta mai jos sint reale, iar Niculina Moisescu sau Bunea Stancu ar face bine sa le confirme. Pina la urma tot se va afla, asa cu nu are nici un rost s-o mai dea cotita, sa pozeze in buni colegi de serviciu.
Lu' nen-tu Stancu i s-a pus pata pe adjuncta lui, in momentul cind aceasta a afirmat asa, cu juma' de gura ca se gindeste sa candideze si ea la presedintia Consiliului Judetului, daca tot s-au bagat uninominale la alimentara. Altfel spus, Moiseasca l-a anuntat pe Stancu (vorba aia, sa nu afle apoi de la altii) ca isi va pune si ea sacosa la rind, poate va prinde un loc de presedinte. Atita i-a trebuit lui Stancu. A luat-o cu clasicul "auzi, fa?!", la care el apeleaza ori de cite ori vrea sa poarte o discutie serioasa cu o doamna, de i-a stat bietei femei in git candidatura la sefia CJ. A doua zi, Stancu a trecut la atac. I-a luat toate atributiile lu' tanti Moisescu, astfel ca, in momentul de fata, ea vine degeaba la serviciu. Ia leafa degeaba, ba nu degeaba: urmareste ceasul de pe perete, sa vada cind se face ora 16,00 s-o poata tira acasa.
Ma, acum nu stiu ce sa zic. Stancu a avut o reactie exagerata. Nu inteleg de unde atita teama la Stancu? De ce s-a speriat in halul asta cind a auzit ca Moiseasca il va contracandida? De parca tanti Niculina s-ar bucura de nu's ce mare incredere in rindul electoratului. Cred mai degraba ca lui Stancu i s-a urcat puterea la cap si nu mai suporta nici sa auda ca cineva ar putea intr-o buna zi sa-i ia locul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii