Mergi la conţinutul principal

Cum pot fi pagubiti proprietarii unei asociatii

Centrul de Consiliere pentru Asociatii de Proprietari (CCAP) Braila a editat, de curind, o brosura in care sint prezentate citeva mari modalitati prin care proprietarii unei asociatii pot afla daca au fost pagubiti. Dumitru Girbacea, presedintele CCAP Braila, precizeaza ca aceste modalitati au fost identificate in urma discutiilor purtate cu cenzorii, administratorii si proprietarii si ca se adreseaza tuturor celor care doresc sa stie ce se intimpla in cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte.
Brosura va fi distribuita in mod gratuit si in ea veti gasi 8 dintre cele mai importante modalitati prin care se pot pagubi proprietarii: chitantierele duble, neconcordanta chitantier-registru jurnal-fisa operatiuni diverse, cheltuieli gospodaresti, reparatii, salarii, energia electrica, fierul vechi si primele de merit. "Nu am facut aceasta brosura in ideea de a oferi un manual celor care vor sa fraudeze. Este un ghid pentru proprietari, ca sa stie cum sa se protejeze. Ei au dreptul de a solicita raportul lunar al cenzorului, iar cu ajutorul acestei brosuri pot verifica cele 8 aspecte prezentate. Daca nu sint lamuriti, ei se pot adresa gratuit Centrului, pentru a clarifica orice aspect legat de activitatea asociatiei", a adaugat Dumitru Girbacea, presedintele CCAP Braila.
In zilele urmatoare, cu ajutorul voluntarilor, CCAP Braila va distribui in oras aproximativ 1.000 de exemplare din aceasta brosura. De asemenea, cei care doresc sa intre in posesia ei sau sa primeasca lamuriri legate de anumite probleme, se pot adresa Centrului Consiliere, la sediul de pe strada Rosie nr.2, etj.1, cam.10, sau la telefon 612791.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro