Mergi la conţinutul principal

Cum amenajezi un living modern. Tendinţe pentru 2021

Tendinţele anului 2021 în materie de design interior sunt diferite faţă de cele de anul trecut. Acestea urmăresc să ofere un upgrade cât mai natural pentru living.

 

Poate fi vorba despre redefinirea spaţiului cu culori moderne precum verdele sau albastru, adăugarea texturii folosind canapele tapiţate cu catifea şi multe altele.

Se va urmări obţinerea unui aspect relaxant şi liniştit, cât mai apropiat de natură. Indiferent de ce vei alege, nu poţi greşi pentru că este vorba doar despre exprimarea creativităţii şi de ideea de a profita cât mai mult de spaţiul de care dispui. 

Mergi pe ideea de spaţiu multifuncţional

“Multifuncţional” este cuvântul cheie pentru livingurile din 2021, când mulţi dintre noi lucrează de acasă şi au nevoie de cameră de zi, birou, sală de sport sau spaţiu de distracţie. Ideile inteligente de depozitare sunt o necesitate, iar birourile rabatabile pot fi foarte utile pentru spaţiile mici. 

Ai nevoie de piese de mobilier versatile şi unităţi de depozitare flexibile pe care le poţi utiliza în toate camerele, creând combinaţii inteligente pentru a soluţiona toate necesităţile. 

Foloseşte covoare decorative

Podelele cu parchet sau gresie rămân în continuare în trend, dar va trebui să adaugi o notă caldă şi plăcută. Este posibil ca anul acesta să petreci mult timp în living, aşa că ar trebui să fie o atmosferă cât mai plăcută aici. 

Poţi alege unul din modelele de covoare rotunde pentru a delimita zona de lucru. Alege culori cât mai naturale şi o textură bogată sau ia considerare covoarele mari şi îndrăzneţe cu un model în culori luminoase care să creeze un punct focal în living.  

Adu cerul albastru în living

Dacă anul anterior au fost în vogă tonurile neutre pentru camera de zi, în 2021 nuanţele deschise şi versatile, precum albastru sau roz deschis, au căpătat popularitate. Albastrul funcţionează perfect în spaţiile aglomerate în care se doreşte crearea unei senzaţii de linişte, iar camera de zi în care să strânge întreaga familie poate fi o astfel de zonă. Aceasta creează senzaţia de armonie, calm şi relaxare, fiind şi o culoare vibrantă care injectează mai multă viaţă şi energie în spaţiul în care se foloseşte. 

Design opulent

Grandoarea şi opulenţa continuă de acolo unde au rămas în 2020, dar merg puţin mai departe către iluminarea abundentă, mobilier de ocazie şi catifea. Tapiţeria în culorile gri sau bej rămâne încă la modă, dar este completată de albastru bleumarin şi smarald.  Investeşte într-o canapea de catifea şi ai garantat succesul!

Sursa de imagine:
Followtheflow / Shutterstock.com

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro