Mergi la conţinutul principal

Cum şi-a găsit de muncă o brăileancă: cerea taxă de intrare la toaleta din Piaţa Halelor

O brăileancă de 39 de ani şi-a găsit loc de muncă în Piaţa Halelor, ea solicitând taxă de intrare la toaletă, deşi serviciul era gratuit. Poliţiştii au luat-o pe sus. 

În ziua de 20 martie, între orele 08.00-12.00, efective din cadrul Poliţiei Municipiului - Biroul de Investigaţii Criminale şi Biroul Ordine Publică au acţionat în oborul de cereale şi pieţele din municipiu, cu scopul identificării bunurilor provenite din furturi şi combaterea faptelor antisociale. Poliţiştii au legitimat 14 persoane care ofereau spre vânzare diferite bunuri şi au verificat patru societăţi comerciale asupra legalităţii de funcţionare şi a actelor de comerţ desfăşurate. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pe numele unei femei care cerea de zor bani persoanelor ce vroiau să intre la toaletă. Astfel, la ora 11.10, poliţiştii de la Postul de Poliţie Piaţa Halelor au fost sesizaţi de către administratorul pieţelor Brăila, cu privire la faptul că o fostă angajată se afla la una din toaletele publice din piaţă şi solicita taxă de intrare, deşi acest serviciu este gratuit. Cea în cauză şi-a atribuit astfel, fără drept, funcţia de îngrijitor-casier. "La faţa locului, poliţiştii a identificat-o pe D. Mihaela (39 de ani), din municipiul Brăila, pe care au condus-o la sediul Poliţiei Municipiului Brăila. În urma controlului corporal sumar, asupra acesteia a fost găsită suma de 15 lei, care se pare că provenea din perceperea taxei. Poliţişti de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro