Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu o motocicleta nou-nouta, Alexandru Toma nu poate rata titlul de campion national

Nici nu s-au stins bine ecourile celei mai importante competitii internationale de dirt track organizate in ultimii 18 ani in Braila si CSM-ul a inceput deja pregatirile in vederea derularii ultimei etape, cea finala, a Campionatului National.
Simbata viitoare, pe pista stadionului Municipal, se vor stabili ierarhiile pentru 2006. Lupta pentru titlul de campion se va da, ca in fiecare an, intre bucuresteanul Mircea Agrisan si reprezentantul CSM-ului, Toma Alexandru si va fi "arbitrata" de Fanica Popa si Marian Cojocaru.
In opinia directoarei Tinca Amza, dar mai ales a vicepresedintelui Federatiei Romane de Motociclism, Nicu Nita, unul dintre pionerii dirt track-ului brailean, reprezentantul CSM-ului nu are cum rata titlul in acest an.
"Consider ca, in momentul de fata, Toma nu poate rata titlul de campion avind in vedere faptul ca de data aceasta va concura pe un motor nou. Sper ca prin investitiile pe care le-am facut de curind la club sa obtinem nu numai medalia de aur, dar sa si reusim sa atragem catre acest sport cit mai multi tineri", a declarat Nicu Nita, care este si principalul finantator al sectiei de dirt track din Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii