Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu masina in pom, dupa ce s-a speriat de un TIR

Doua femei din Insuratei, angajate ale Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care se indreptau spre serviciu cu un autoturism, ieri dimineata, s-au lovit cu masina de un copac, dupa ce femeia aflata la volan s-a speriat de un camion care gonea din sens opus.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca accidentul s-a produs in jurul orei 7.25, pe Drumul European 577, in apropiere de satul Albina: "Violeta C., 36 ani, psiholog la DGASPC, care a obtinut permisul de conducere luna aceasta, sofa autoturismul “Rover 414” nr. AJ-227-YP, proprietatea unui cetatean italian, iar la km 14 a parasit carosabilul si s-a tamponat de un copac."
Soferita a scapat cu un traumatism la git, insa pasagera de pe locul din dreapta acesteia, Liliana Z., 25 ani, asistent social la DGASPC, a suferit o fractura de mandibula si a fost transportata in stare de coma profunda la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati. Ieri, dupa-amiaza, directoarea Simona Cimpoae, purtator de cuvint al DGASPC, ne-a relatat ca starea celor doua angajate se ameliorase: "Conducatoarea auto are citeva leziuni la git, iar pasagera de pe locul din dreapta si-a revenit din coma in jurul orei 11.30, starea ei fiind stabila."
Intrucit accidentul rutier s-a produs in drum spre serviciu, Inspectoratul Teritorial de Munca a declansat o ancheta, in paralel cu investigatiile demarate de Politia Rutiera.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii