Mergi la conţinutul principal

Cu incasatorul s-a mintit poporul

Zilele acestea, procurorii braileni au dispus trimiterea in judecata a lui Jean Leonard B., in virsta de 30 de ani, din comuna Movila Miresii, angajat in perioada 2004-2005 la SC "Cony-Sat" SA Braila, sub doua capete de acuzare: delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Potrivit reprezentantilor acuzarii, invinuitul si-a insusit din gestiune suma de 23.527 lei noi si a falsificat mai multe chitante emise pentru clienti.
Jean Leonard B. s-a angajat la "Cony-Sat" SA la data de 15 ianuarie 2004, urmind sa se ocupe de relatia cu clientii CATV pe raza comunei Movila Miresii (inmina facturi si incasa contravaloarea serviciilor). Ulterior, el a primit atributii si in localitatile Ramnicelu si Gemenele. In iunie 2005, spun anchetatorii, conducerea societatii s-a sesizat in legatura cu restantele existente la plata abonamentului in Movila Miresii si Ramnicelu, motiv pentru care a dispus efectuarea de verificari in teren. S-a descoperit, cu acest prilej ca, desi incasase peste 200 de milioane de lei de la clienti, Jean Leonard B. nu a eliberat nici un fel de chitante. Audiat in legatura cu lipsa din gestiune, invinuitul a declarat ca incasa circa 1,4 milioane de lei pe saptamina fara sa elibereze chitante si ca folosea banii "pentru alimentarea cu carburant a autoturismului proprietate personala cu care se deplasa in comune pentru a incasa bani". "Scuza" folosita de fostul angajat "Cony-Sat" nu l-a scapat pe acesta de dosar penal. In prezent, se asteapta verdictul instantei de judecata.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro