Mergi la conţinutul principal

Cu cât tupeu şi dezinvoltură vorbeşte viceprimarul Doiniţa Ciocan

Am o rugăminte la aleşii brăilenilor: să aibă mai puţin orgoliu şi tupeu de tarabă din Obor, când vine vorba despre probleme edilitare.

Mi se pare doar mie sau ăstora din administraţia publică locală li s-a urcat la cap? Conştienţi că timp de 4 ani (până la alegeri) nimeni nu îi poate da afară din funcţie, domnii şi doamnele din Primăria Brăila au prins un tupeu de neimaginat.

Speţa următoare este simplă. Ziariştii de la Obiectiv au întrebat-o pe d-na viceprimar Doiniţa Ciocan când va fi redeschis ştrandul de pe faleză. În primul rând, viceprimarul Ciocan a ţinut să îi liniştească pe brăileni afirmând că mai devreme de luna august 2018 nu se poate face mare lucru, căci “sunt de parcurs mai mulţi paşi birocratici”. Prin urmare, d-na Ciocan a anunţat că bazinul ar putea fi redeschis cel mai devreme în toamnă, probabil odată cu prima brumă.

Dar pe mine altceva m-a scos din sărite la discursul d-nei viceprimar Ciocan. Este vorba despre modul “genial” în care ea găsea explicaţii pentru (ne)deschiderea bazinului. La orice întrebare a ziaristului de la Obiectiv, care mai avea un pic şi spunea “Haideţi, doamnă, chiar nu se poate face nimic cu bazinul vara asta?”, d-na Ciocan a avut o replică menită să taie orice speranţă. Că acolo, la ştrand, sunt şi activităţi comerciale şi că SUPAGL nu poate presta aceste activităţi, deci trebuie organizată licitaţie. Iar licitaţia, vorba aia, necesită timp, eventual 2-3 ani. Dar de ce de anul trecut nu s-a făcut nimic în legătură cu acest lucru? - a întrebat ziaristul. Aaaa, păi habar nu aveţi domnu’ ziarist, se vede că nu ştiţi cum funcţionează lucrurile la primărie…, a insinuat d-na viceprimar Ciocan, încercând să acopere eşecul administraţiei Dragomir în problema unicului ştrand de pe faleză. Cu atât mai mult cu cât, noi am aflat, pe surse, că fostul administrator ar fi informat primăria încă din vara lui 2017 că reziliază contractul.

Citind acel articol, am avut impresia că d-na Ciocan era, de fapt, plătită de brăileni pentru a-i convinge că bazinul nu are cum să fie deschis în această vară. Aşadar, d-na Ciocan nu este plătită ca să găsească soluţii pentru ca treaba să meargă, ci să vină cu motive care să justifice întârzierea lucrărilor. Este incredibil cu cât tupeu şi dezinvolutură ne vorbeşte d-na viceprimar Ciocan despre o situaţie pe care Primăria Brăila (de unde şi dumneaei îşi încasează salariul dolofan) ar fi trebuit să o rezolve până la începerea sezonului de vară. De multe ori am senzaţia că astfel de indivizi ca Doiniţa Ciocan cred că brăilenii sunt nişte cetăţeni de mâna a treia, care nu îi merită pe ei, bravii conducători care au confiscat acest oraş, în urmă cu 28 de ani. (Doiniţa CIOLAN)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro