Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSO Ianca se pregateste pentru promovare

Una dintre echipele cu traditie din fotbalul brailean, CSO Ianca, are ca obiectiv in acest an promovarea in Liga a III-a.
Reusind performanta de a cistiga barajul de promovare in Divizia C, in anul 2002, cind s-a si transformat din CF Ianca in CSO, echipa finantata de Mircea Mircescu si Fanel Banuta nu a putut atunci, din cauza problemelor de natura financiara, sa evolueze in cel de-al treilea esalon. Acum, totul a fost luat de la capat.
"Avem ca obiectiv promovarea in Liga a III-a si pentru a-l realiza trebuie sa imbunatatim substantial lotul in aceasta iarna, pentru a putea face fata concurentei cu Eldomir Viziru. Mai mult, noi finantam si o echipa din Campionatul judetean, Vointa Plopu, care va fi pepiniera lui CSO", a declarat Mircea Mircescu.
Sursa citata a mentionat ca intimpina destule greutati din partea conducerii locale, care nu a luat inca o decizie in ceea ce priveste sustinerea demersurilor pe care cei doi finantatori ai echipei din Ianca le fac pentru promovarea echipei.
"Ne confruntam cu destule probleme pe plan local, cea mai stringenta fiind aceea ca nu sintem sustinuti, desi am facut destule demersuri la Consiliul Local din Ianca. Am solicitat sa ni se concesioneze terenul de fotbal de la liceu, deoarece avem acordul lui Gigi Becali pentru a primi scaune de la clubul Steaua si nu am primit nici un raspuns. Pe de alta parte, ni s-a promis un ajutor in privinta transportului jucatorilor la meciuri, dar totul a ramas la stadiul initial, de parca noi am fi din alt oras, nu din Ianca. Eu fac totul din placere, pentru ca sint un mare fan al sportului rege. Am jucat fotbal la Petrolul, apoi la FC Ianca si acum impreuna cu colegul meu dorim sa facem o formatie cu adevarat performanta in orasul Ianca", a mai adaugat Mircea Mircescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii