Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei a realizat scorul etapei

Pentru prima data de cind a promovat, CS Faurei a reusit un scor fluviu in fata unei formatii care ii crease destule probleme in partidele de verificare sustinute inainte de startul returului, Hidro-Metalcord Buzau.
Echipa gazda a facut o prima repriza excelenta si la pauza avea deja un avantaj mai mult decit linistitor, 4-0.
La prima actiune periculoasa a gazdelor in jumatatea adversa, dupa un un-doi cu Anghelina, Craciunescu a deschis scorul.
Elevii lui Iacob Carst au ramas in jumatatea adversa si in minutul 25, lansat pe culoar de Bajan, Anghelina a marcat pentru 2-0, cu destule emotii insa, pentru ca la primul sut portarul buzoian a reusit sa respinga mingea.
Cei doi atacanti ai formatiei din Faurei au reusit sa inscrie, fiecare, inca o data pina la finalul primei reprize. Anghelina a centrat de pe partea stinga si Craciunescu a reluat din plonjon cu capul, trimitind balonul in plasa, iar la faza urmatoare gazdele au primit un penalty si Anghelina l-a transformat stabilind scorul la pauza.

Chiar si portarul Ilasc a marcat

La citeva minute de la reluare, Dinu a reusit sa reduca din diferenta, dar in minutul 53 formatia din Faurei a obtinut cel de-al doilea penalty, pe care l-a transformat, ca un veritabil golgeter, chiar portarul Ilasc.
CS Faurei a continuat sa atace si chiar a reusit sa mai inscrie inca o data, prin Bajan, realizind in acest fel nu numai un rezultat record pentru echipa gazda in acest campionat, ci si scorul etapei.
Jucatorii pe care antrenorul gazdelor i-a trimis in teren pe finalul partidei, Carp, Vasile si Barus, au creat alte faze periculoase in careul advers insa atacantii nu au mai reusit sa concretizeze.
Gazdele au obtinut si cel de-al treilea penalty, dar de aceasta data Craciunescu a sutat peste bara, ratind astfel sansa de a realiza hat trick-ul.
"Am dat goluri atunci cind a trebuit si astfel ne-am creat sansa obtinerii unei victorii fara emotii, prima de acest fel din acest campionat. Pe linga faptul ca am putut alinia cea mai buna formula de echipa parca si jucatorii au fost mai motivati, mai agresivi si au cautat sa rezolve simplu, dar eficient fazele din careul advers. Incepem sa speram din nou intr-o relansare a noastra in lupta pentru mentinerea in Divizia C" declara, la finalul meciului, antrenorul Iacob Carst.
CS Faurei: Ilasc - Tandalache, Fratila, Hrinca - Tanase, Mita (min. 63: Vasile), Stanciu, Calatoaie (min. 70: Barus) - Craciunescu, Bajan (min. 60: Carp), Anghelina.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii