Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei ar fi putut incheia turul pe o pozitie lipsita de griji

Revenita in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, CS Faurei nu a avut o prestatie care sa o claseze la finalul turului pe o pozitie ferita de grijile retrogradarii deoarece dupa ce a promovat nu a reusit sa achizitioneze jucatorii de care ar fi avut nevoie. Cu lotul cu care a promovat, la care s-au adaugat doar citeva implanturi cu jucatori din Divizia D braileana sau galateana, formatia din Faurei nu a putut ocupa, la finalul turului, decit locul al 11-lea.
In sezonul de toamna, CS Faurei a cistigat doar patru meciuri si a obtinut o remiza, avind - 5 la adevar, dar sta mai bine din acest punct de vedere decit Petrolul Berca si Aurora 23 August, formatii care au - 8 si respectiv - 6, dar care ocupa pozitii superioare in clasament, la finalul turului.
Golgeterii echipei sint Cristian Anghelina si Gabi Craciunescu, ambii cu cite 4 goluri, celelalte fiind marcate de Musat 2, Tanase, Dumitru si Calatoaie.
Chiar daca ocupa locul al 11-lea la finalul primei parti a campionatului, echipa pregatita de Iacob Carst pastreaza sanse reale de a se salva de la retrogradare.

In primele cinci etape CS Faurei a primit trei goluri pe meci

CS Faurei a pierdut la scor de forfait meciul de debut in Divizia C, disputat pe teren propriu, in fata nou promovatei Unirea Slobozia. Echipa a jucat insa foarte bine in primele 40 de minute, perioada in care a si ratat 3-4 mari ocazii de a marca.
In etapa a doua, CS Faurei s-a deplasat la Petrolul Ianca si mai bine de trei sferturi din meci a fost egala adversarei sale din toate punctele de vedere. Condusa cu 1-0, echipa lui Iacob Carst nu a acuzat socul, la scurt timp a reusit sa egaleze prin Fratila si ar fi plecat la cabine in avantaj daca portarul petrolist Jalba nu ar fi scos in extremis, de la radacina barei, mingea sutata de Silviu Carp.
Fara Anghelina si Fratila, ambii eliminati in repriza a doua, CS Faurei a mai primit inca doua goluri in partea secunda a meciului.
Meciul din etapa a treia nu a avut istoric. Chiar daca a evoluat pe teren propriu, echipa din Faurei a pierdut cu 0-3 disputa cu principala candidata la promovare, Delta Tulcea.
Au urmat doua deplasari consecutive la Galati. In etapa a patra, CS Faurei a condus cu 1-0 la pauza pe Junkers, gol Anghelina (min. 40) insa, la citeva minute de la reluare, scorul a redevenit egal in urma unei grave greseli a portarului Leca. Oaspetii ar fi putut din nou sa incline balanta in favoarea lor in minutul 59, dar Craciunescu a ratat un penalty si cu aceasta sansa de a relansa meciul.
In final, Junkers s-a impus cu 3-1.
Dupa numai o saptamina Politehnica Galati i-a administrat un sec 3-0 formatiei din Faurei, insa victoria galatenilor s-a conturat abia dupa pauza.

Revirimentul a venit la jumatatea turului

Daca dupa cinci etape, incheiate cu tot atitea insuccese, ocupa penultimul loc in clasament, CS Faurei a reusit o serie de patru jocuri victorioase si un salt pe locul al noualea, pozitie aflata in afara zonei "nisipurilor miscatoare".
Primul succes a venit in etapa a sasea, in disputa cu Axiopolis Cernavoda, 3-0 pe teren propiu, in urma unui hat trick al lui Craciunescu insa scorul putea fi mult mai mare daca Anghelina, Calatoaie sau Mita nu ar fi ratat cu nonsalanta numeroase ocazii create de colegii lor.
In etapa a saptea, CS Faurei s-a deplasat la Hidro-Metalcord si a reusit sa obtina primul succes in deplasare. Condusa cu 1-0, echipa lui Iacob Carst a egalat putin inainte de pauza, prin Dumitru, iar in minutul 75, printr-un gol spectaculos, Anghelina a "parafat" prima victorie in deplasare.
In urmatoarele doua meciuri, cu Abatorul Slobozia, pe teren propriu si Petrolul Berca in deplasare, CS Faurei s-a impus cu 2-1, la capatul unor partide care s-au derulat dupa scenarii identice.
De fiecare data echipa lui Iacob Carst a fost condusa cu 1-0, dar in cele din urma a reusit sa-si adjudece victoria.
In meciul cu Abatorul Slobozia, Musat a fost cel care a egalat, iar Anghelina jucatorul care a marcat golul victoriei, in timp ce la Berca intr-un fel rolurile s-au schimbat. Calatoaie a marcat golul egalizator, iar Musat pe cel care a adus Faureiului trei puncte foarte pretioase.

Formatia lui Iacob Carst a luat doar un punct in ultimele patru runde

Chiar daca scapase de echipele tari ale seriei, CS Faurei nu a reusit sa se mentina pe aceeasi linie si rezultatele obtinute in ultimele patru etape, cu o singura exceptie, au fost identice cu cele din startul turului.
Raportat la numarul ocaziilor, echipa lui Carst ar fi trebuit sa incheie cel putin la egalitate meciul cu CSM Rm. Sarat. Tandalache a ratat insa cea mai mare ocazie a gazdelor si meciul s-a incheiat cu victoria la limita a formatiei vizitatoare.
A urmat o noua infringere la Oil Terminal Constanta, cu 3-1, si apoi o remiza, 0-0, pe teren propriu, cu Aurora 23 August, la capatul unei partide in care, cu exceptia portarului Ilasc, toti jucatorii au avut sansa sa marcheze. Cea mai mare oportunitate a avut-o Barus care a ramas singur cu portarul advers, dar tot nu a reusit sa introduca mingea in plasa.
La momentul acela, CS Faurei inca mai era pe locul al noualea insa in ultima deplasare, la Farul II, a suferit o infringere categorica si a coborit pe locul al 11-lea.

Rezultatele inregistrate in turul campionatului:
CS Faurei - Unirea 2004 Slobozia 0-3 (0-1)
Petrolul Ianca - CS Faurei 3-1 (1-1)
CS Faurei - Delta Tulcea 0-3 (0-1)
Junkers Galati - CS Faurei 3-1 (0-1)
Politehnica Galati - CS Faurei 3-0 (0-0)
CS Faurei - Axiopolis Cernavoda 3-0 (1-0)
Hidro - Metalcord Buzau - CS Faurei 1-2 (1-1)
CS Faurei - Abatorul Slobozia 2-1 (1-1)
Petrolul Berca - CS Faurei 1-2 (1-1)
CS Faurei - CSM Rm. Sarat 0-1 (0-0)
Oil Terminal Constanta - CS Faurei 3-1 (1-0)
CS Faurei - Aurora 23 August 0-0
Farul II Constanta - CS Faurei 4-1 (4-1)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii