Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criza din fotbalul brailean continua

Daca in urma cu o saptamina incepuseram sa speram ca, in sfirsit, fotbalul brailean, in speta cel de la echipa fanion a orasului, va reintra pe fagasul normal, infringerea de la Bacau a readus in prim plan criza majora prin care trece CF Braila.
Formatia braileana parcurge si in Liga a III-a acelasi traseu ca in campionatul trecut, adica este una dintre cele patru formatii din zona "nisipurilor miscatoare". Motivul principal al acestei situatii critice il reprezinta lipsa sustinerii financiare. Daca ar fi fost fonduri, lotul ar fi fost completat cu doi-trei jucatori valorosi iar dupa un an de rodaj in Liga a III-a se putea ataca promovarea.
Pentru ca, dupa multi ani, lotul este format numai din jucatori de pe plan local, acum ar fi momentul ca gruparea de la Dunare sa primeasca sprijin consistent din partea autoritatilor locale sau, daca nu sint solutii de acest gen, sa fie incredintata unor investitori care sa o readuca acolo unde ii este locul. Dar oare cine vine sa investeasca la acest club atita timp cit acolo inca mai sint persoane care de-a lungul timpului au tras sforile, si-au vazut propriile interese si au cistigat sume exorbitante din salarii in timp ce la Centrul de copii si juniori a domnit si domneste inca haosul.
Bani au fost intotdeauna iar Primaria a fost mai mereu generoasa cu acest club care a tocat zeci de miliarde dar care, din cauza managementului defectuos, a ajuns unde a ajuns. Acum se trimit comisii peste comisii sa verifice actele clubului si sa se scoata la suprafata neregulile care s-au produs de-a lungul timpului pentru ca ele, cu siguranta, au fost.
Intre timp, CF Braila a acumulat datorii foarte mari la unii dintre jucatorii pe care i-a avut in sezonul trecut dar si la clubul Otelul si risca sa nu fie programata la umatoarea etapa.
Spectrul acestei situatii planeaza asupra echipei inca de la startul turului, iar saptamina trecuta s-a dat ultimul termen care, din nefericire, expira zilele acestea.
Trebuie luata o decizie in acest sens pentru ca Braila merita sa aiba o echipa adevarata de fotbal, macar ca aceea din timpul lui Misu Ciobanu daca nu chiar ca Dacia Unirea din anii '90, care activa pe prima scena a fotbalului romanesc si, atentie, ar putea fi acum o situatie similara deoarece exista un lot de copii talentati care, daca ar fi ajutati, ar putea ajunge la valoarea fotbalistilor braileni care au facut o figura frumoasa in finala Cupei Romaniei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii