Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Dan a cistigat cea de a treia editie a Cupei Braicar la sah

Opt jucatori s-au inscris anul acesta la cea de a treia editie a "Cupei Braicar" la sah, printre ei si cei trei ocupanti ai podiumului editiei trecute, Cristian Dan, Gigel Nanescu si Gheorghita Raducan. Dupa prima zi de concurs nu existau dubii in privinta cistigatorului deoarece Cristian Dan, candidat maestru, jucator legitimat la Clubul Orizont 64, avea maximum de puncte. In lupta pentru celelalte doua locuri pe podium se aflau patru jucatori, Gigel Nanescu, Romica Bejan, Costica Petcu si Marcel Constantin.
A doua zi favoritul numarul unu, Cristian Dan, si-a continuat seria meciurilor bune si cu 6,5 puncte s-a clasat pe primul loc, acesta fiind cel de al treilea succes din tot atitea editii organizate. Cu 6 puncte din sapte partide Gigel Nanescu si-a aparat locul al doilea, la fel ca la editia precedenta, iar pe locurile al treilea si al patrulea s-au clasat Gheorghita Raducan si respectiv Costica Petcu.
Toti participantii au primit premii insa primii patru clasati au fost recompensati de organizatorii, Ionel Piticas, liderul sindicatului liber Transloc si Cornel Sandulescu, directorul general al SC Braicar SA cu premii in bani si cadouri surpriza. In plus fata de ceilalti premianti, Cristian Dan a primit si o cupa. Arbitrul turneului a fost Ionel Balcan, candidat maestru, vicepresedintele clubului Orizont 64.
Concursul a fost o reusita cu toate ca in acest an a participat un numar mai mic de jucatori. Intentionam sa omologam acest turneu prin legitimarea tuturor participantilor pentru ca acest concurs sa fie luat in baza de calcul CIV pentru a fi omologat de catre Federatia Romana de Sah", a declarat la festivitatea de premiere Ionel Piticas.
La rindul sau Cornel Sandulescu a tinut sa precizeze: "Am sustinut si vom sustine in continuare toate activitatile sportive care se organizeaza in cadrul Braicar. Sper ca pe parcurs sa creasca numarul participantilor la turneul de sah si acest lucru se poate face numai printr-o propaganda sustinuta din partea sindicatului".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii