Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminalul homosexual a primit 10 ani de inchisoare

Final in cazul asasinatului comis asta-vara in apartamentul 42 al blocului SNB de pe B-dul Dorobanti. Ionut Zainea, 26 de ani, zidar de meserie, a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, pentru ca l-a omorit de Trifan Dutu, un cunoscut homosexual, cu care, de altfel, a intretinut in mod repetat relatii sexuale. Incidentul pare sa fi fost generat chiar de victima; Dutu - parte "pasiva" -, despre care oamenii legii spun ca avea mai multi iubiti, racolind inclusiv minori, i-a interzis lui Zainea sa-l paraseasca si de aici pina la crima n-a fost decit un pas.
Ionut Zainea a locuit timp de citeva luni, cu chirie, in apartamentul lui Trifan Dutu. Locatarii de la blocul SNB stiau ca cei doi intretin relatii sexuale (Zainea fiind parte "activa"). Judecatorii spun ca era de notorietate faptul ca Dutu racola diversi barbati, chiar si copii, ca sa faca sex cu ei. La un moment dat, chiriasul s-a decis sa-l paraseasca. Desi avea si alti amanti, proprietarul nu a acceptat sa fie lasat balta; l-a amenintat "ca-l va face de ris peste tot" si ca "va aranja lucrurile in asa fel incit sa nu mai fie angajat niciunde", ba s-a dus si la parintii lui Ionut, carora le-a spus ca fiul lor este homosexual.
In seara zilei de 20 iunie 2005, in jurul orei 18.00, Ionut Zainea s-a dus sa-si ia lucrurile de la Trifan Dutu si sa intretina cu acesta relatii sexuale, asa, "de despartire". De la cearta, cei doi amanti au ajuns la bataie. Initial, inculpatul l-a lovit pe Dutu cu pumnii si cu picioarele. Mai apoi, a luat un cutit de pe masa si i-a aplicat trei lovituri, in torace si in cotul sting, sectionindu-i artera brahiala. Decesul a survenit aproape instantaneu.
Speriat de ceea ce facuse, Zainea a aruncat cutitul murdar de singe la capatul patului, apoi a iesit pe holul blocului, alertindu-i pe locatari. Imediat, el a anuntat Politia si Salvarea, asteptindu-i infrigurat pe oamenii legii, chiar la locul faptei. Victima a fost gasita in sezut, rezemata de muchia patului, ca si cum ar fi privit la televizorul aflat in functiune. De jur-imprejur, numai urme de singe, provenite de la criminalul homosexual. In aceeasi seara, Ionut Zainea a fost retinut in Arestul IPJ, ulterior fiind arestat sub acuzatia de omor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii