Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminal urmarit prin Interpol capturat la Braila

Asasinul unui cetatean italian, dat in urmarire internationala sub acuzatia de omor deosebit de grav, a fost capurat, marti, de judiciaristii braileni si urmeaza a fi extradat in Italia, unde a comis fapta, pentru a-si ispasi pedeapsa.
Costel Prica, 29 ani, l-a ucis pe un italian in propria sa locuinta, in orasul Rimini. Surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului ne-au precizat: "Prica a savirsit crima in 2004, in timp ce se afla la domiciliul unui cetatean italian. Pe fondul unui conflict spontan, Prica l-a lovit pe italian cu o vaza, iar acesta a ripostat, stringindu-l de git. Prica l-a lovit din nou pe italian, de mai multe ori, pe toata suprafata corpului, pina cind victima a decedat, din cauza leziunilor severe. Dupa comiterea faptei, Prica a revenit in tara si a locuit in Braila, schimbindu-si de mai multe ori domiciliul."
Suspectat de omor deosebit de grav, Prica a fost dat in urmarire internationala, iar ofiterii de la Serviciul de Investigatii Criminale l-au tinut sub observatie mai mult timp, in asteptarea unui mandat. Luna trecuta, cind condamnarea criminalului a ajuns la Curtea de Apel Galati, judiciaristii au descins in birlogul lui Prica, insa acesta disparuse. Dupa doua saptamini de investigatii si supravegheri, politistii l-au localizat din nou pe asasin, la domiciliul amantei acestuia. Anuntat de concubina ca este cautat de oamenii legii si constientizind ca nu mai are scapare, Prica s-a predat, marti, insotit de un avocat.
In aceeasi zi, ucigasul a fost prezentat la Curtea de Apel Galati, care a emis un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile si a fost cazat in beciul IPJ, urmind a fi extradat In Italia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii