Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crima sadica in Chercea

Cruzime fara margini in cartierul Chercea. Un barbat si-a batut concubina pina ce femeia si-a pierdut cunostinta, dupa care a omorit-o, indesindu-i pe git coaja de portocala si o ceapa si provocindu-i asfixierea. Potrivit primelor cercetari, totul a pornit de la o cearta banala intre cei doi concubini, care traiau impreuna de circa trei ani. Andrei C., care are putin peste 40 de ani si este recidivist, s-a suparat cind, venit seara acasa, de la circiuma, a constatat ca femeia nu i-a facut de mincare. Barbatul a lovit-o pe aceasta cu ce i-a cazut la indemina, incepind cu pumnii si picioarele si apoi, recurgind la corpuri dure, pina cind a obosit. Din cite a povestit el anchetatorilor, dupa ce a batut-o bine, s-a culcat linistit. "A lovit-o pe aceasta la intimplare, haotic, i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure, producindu-i plagi taiate, hematoame. Dupa conflict s-au culcat, spune el, si apoi, pe la ora 12 noaptea, s-a trezit din somn si a observat ca aceasta era dezvelita, i-a luat pulsul si a constatat ca este moarta. A iesit in strada si a vazut un echipaj de politie care patrula in zona, pe Soseaua Baldovinesti. I-a oprit, le-a adus la cunostinta ce s-a intimplat, sesizind fapta sa. A fost identificata concubina, Steluta M., s-a constatat oficial decesul, a fost transportata la morga, pentru autopsie, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei mortii", ne-a declarat procurorul criminalist Mircea Ionescu, cel care s-a ocupat de caz.

Crima a fost preparata dupa o reteta originala cu ceapa si coji de portocale

Autopsia a dezvaluit faptul ca femeia fusese batuta cu bestialitate, dar nu numai atit. Dupa ce aceasta a ajuns intr-un stadiu in care, practic, nu se mai putea apara, din cauza bataii, dat fiind ca avea o hemoragie cerebrala, concubinul ei i-a bagat pe git o ceapa, care i-a blocat, practic, caile respiratorii, sufocind-o. Mai mult, pe caile respiratorii a fost gasita si coaja de portocala. "De-a lungul activitatii mele de peste 25 de ani, ca medic legist, este pentru prima data cind intilnesc o asfixie mecanica prin obturarea cailor respiratorii cu un corp strain, la cazul in speta, cu o ceapa, asfixie survenita in cadrul unei agresiuni. Agresiunea este atestata de numeroase plagi contuze si multe vinatai amplasate pe tot corpul", ne-a declarat ieri dr. Aurelian Savu, medic legist.
Vecinii de pe strada Baladei, unde s-a intimplat omorul, au pareri impartite despre individul care s-a dovedit capabil de asemenea atrocitati. "El era un derbedeu, cind bea, devenea violent si se lua de lume pe strada, si de mine s-a luat. Cind e beat, nu e bine sa ai de-a face cu el!", ne-a declarat o vecina. "Nu-l stiu foarte bine, il stiu doar asa, de pe strada, si il stiu ca a facut puscarie, am inteles ca tot pentru violenta, dar mai si fura. Pai din ce sa traiasca, daca n-avea salariu, n-avea nimic?", a mai spus o alta femei. "Am inteles ca l-a luat politia, ca a omorit-o pe femeia aia, cu care traia. El nu era un om violent, in general, cel putin noua nu ne-a facut probleme. Mai bea citeodata, ca fiecare om! Ne-a mai cerut bani cu imprumut, dar cine-i dadea?! Nu, noi nu ne puneam mintea, pai, daca el n-avea servici, nu avea nimic... Mai muncea pe ici, pe colo”, ne-a mai spus o vecina.
Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa ajunga pentru multi ani dupa gratii. "Cercetarile vor continua dupa sesizarea Tribunalului, care va dispune arestarea preventiva. Dar pentru fapta destul de grava, care intruneste elementele constitutive ale infractiunii de omor, apreciem ca se va dispune masura arestarii preventive, pe durata a 30 de zile, asa cum va solicita Parchetul. Barbatul este cunoscut cu antecedente penale, a mai fost condamnat de 6 ori pentru infractiuni cu violenta, tilharie, furt, violare de domiciliu", ne-a mai spus procurorul Mircea Ionescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii