Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crima in cartierul Brailita

Braila pare sa fi intrat intr-o noua "zodie a crimei", iar evenimentele macabre par sa nu se mai termine. Ieri dimineata, in jurul orei 9.30, la Spitalul "Dr. Bogdan Bagdasar" din Bucuresti, a decedat braileanul Neculai Baciu, pe care neurochirurgii il tineau in viata cu ajutorul aparatelor, de aproape trei zile. Astfel, inca o crima s-a adaugat la incidentele ingrozitoare care au insingerat orasul in ultimele saptamini. Medicii l-au sesizat imediat pe procurorul criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul Judetean Braila, iar fapta savirsita de invinuit s-a transformat, din tentativa, in omor calificat. Stefan Luchianov, de 34 de ani - autorul agresiunii -, va fi prezentat astazi Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva.
Incidentul singeros s-a petrecut simbata, 18 martie 2006, in jurul orei 20.00, la intersectia strazilor Andrei Cocos cu Tinara Garda, din cartierul Brailita. Potrivit procurorului criminalist Ionescu, in acel moment invinuitul Stefan Luchianov consuma alcool impreuna cu trei prieteni de pahar, cind si-a facut aparitia Neculai Baciu. Baciu era insotit de un anume Vasile Craciun. Imediat, cele doua grupuri de cheflii s-au incaierat, lovindu-se cu pumnii si cu picoarele. Motivul: deunazi, Baciu lasase un cal slobod, iar acesta le facuse sricaciuni. Bietul om, depasit de situatie, a rupt-o la fuga pe strada Andrei Cocos, urmarit indeaproape de Luchianov. Agresorul l-a ajuns din urma pe Baciu si l-a palit cu scindura de la caruta, exact in moalele capului, zdrobindu-i-l. Anchetatorii au identificat, ulterior, pe "arma crimei" picaturi mari de singe, apartinind victimei.
Imediat dupa agresiune, Neculai Baciu a fost transportat in stare grava - mai mult mort decit viu - la Spitalul "Sf. Spiridon" Braila si, de aici, la "Sf. Andrei" - Neurochirurgie Galati. Anchetatorii spun ca nici la Galati nu i s-a putut face mare lucru, astfel ca, a doua zi (luni, 20 martie), muribundul a ajuns la Spitalul "Dr. Bogdan Bagdasar" din Bucuresti, cu diagnosticul "Traumatism cranio-cerebral (TCC) grav prin agresiune. Coma profunda. Stop respirator resuscitat". Din pacate, dupa inca o zi de agonie, pe 21 martie 2006 (ieri), la ora 9.30, Neculai Baciu a decedat. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii