Mergi la conţinutul principal

Crimă îngrozitoare la Gradiştea. Patroana unui magazin din comună ucisă cu bestialitate pe o uliţă a comunei

 

O crimă oribilă a îngrozit comuna Gradiştea. Luni seara, în jurul orei 20.30, o femeie în vârstă de 40 de ani, proprietara unui mic magazin din localitate a fost ucisă cu bestialitate. Criminalul a lovit-o de mai multe ori în cap cu o scândură ruptă dintr-un gard. Crima a fost săvârşită pe o uliţă lăturalnică, pe unde victima obişnuia să meargă spre casă, după ce închidea magazinul Se pare că jaful a fost motivul omorului, deoarece făptaşul a fugit cu geanta femeii.
În prezent, poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru prinderea criminalului. Localnicii ne-au povestit că, ieri seară, la scurt timp după depistarea trupului neînsufleţit, poliţiştii au mers la faţa locului inclusiv cu un câine de urmă, care i-a condus spre o locuinţă sărăcăcioasă de la marginea comunei. Ancheta este încă în curs.
Primarul comunei Gradiştea, Petre Andrei, se declară stupefiat de faptul că o crimă atât de violentă s-a putut produce în comunitatea pe care o conduce. „Eu mă mândream că avem o comună liniştită, cu un grad de infracţionalitate redus, iar acum ne confruntăm cu situaţia asta... Nu îmi explic cum cineva a putut să facă o asemenea faptă! Victima era o femeie liniştită, nu cred să fi avut vreun duşman aici în sat. Avea acest magazin mixt şi nu deranja pe nimeni, era credincioasă, mergea la biserică. În urmă cu vreo 10 ani a trecut printr-o mare cumpănă, i s-a înecat singurul copil pe care îl avea, un băiat de 14 ani. După aceea a mai avut doi copii, două fetiţe, una este clasa a cincea, cealaltă clasa a treia. Soţul e pensionat pe caz de boală, deci vă daţi seama ce nenorocire s-a abătut acum asupra acestei familii...", ne-a spus, afectat de cele întâmplate, primarul Petre Andrei. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro