Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Creditele CitiFinancial pot fi platite si la ghiseele Postei Romane

Compania Romana Posta Romana anunta extinderea serviciilor sale catre populatie, prin oferirea noului serviciu de eliberare si achitare a imprumuturilor CitiFinancial, prin cele peste 500 de oficii postale informatizate din tara care presteaza operatiuni in timp real.
Prin utilizarea oficiilor postale, CitiFinancial, parte a Citibank Romania SA, beneficiaza de una dintre cele mai largi retele de distributie din tara, punind la dispozitia persoanelor fizice imprumuturi pentru nevoi personale nespecificate.
Clientul se poate prezenta la sediul oricarui serviciu postal desemnat pentru incasarea imprumutului sau pentru plata ratelor aferente imprumutului. Imprumuturile de achitat ramin la dispozitia clientilor timp de 10 zile calendaristice de la data aprobarii lor de catre Citibank Romania SA.
Eliberarea imprumuturilor CitiFinancial, precum si colectarea ratelor lunare la ghiseele oficiilor postale se efectueaza numai in numerar, clientul fiind obligat sa prezinte salariatului postal actul de identitate. Plata ratelor lunare pentru imprumuturi poate fi efectuata si de catre alte persoane decit titularul imprumutului, cu conditia furnizarii catre salariatul postal a urmatoarelor informatii aferente titularului: numarul si seria buletinului sau a cartii de identitate, codul numeric personal si numarul imprumutului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii