Skip to main content

Credite ipotecare cu dobinda fixa in primul an, de la Piraeus Bank

Piraeus Bank anunta ca imprumuturile ipotecar-imobiliare pot fi contractate la o dobinda fixa in primul an.
Imprumutul este acordat in lei, euro sau franci elvetieni si se adreseaza celor care doresc sa cumpere, sa construiasca sau sa modernizeze un imobil, precum si persoanelor care doresc refinantarea unui credit aflat in derulare la o alta banca.
Creditul ipotecar-imobiliar cu dobinda fixa in primul an se acorda pe o perioada de 30 de ani, valoarea minima a sumei acordate fiind de 5.000 de euro (sau echivalentul in lei sau franci elevetieni), fara sa existe un plafon maxim de creditare.
Dupa un an de creditare, dobinda va fi revizuibila in functie de indicele de referinta caracteristic monedei de acordare: BUBOR (rata medie a dobinzii pentru imprumuturile acordate pe
piata interbancara , EURIBOR (rata medie a dobinzilor interbancare pe piata europeana), LIBOR (rata dobinzii la creditele denominate in USD, practicata de bancile de pe piata interbancara londoneza).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu