Urmeaza sarmalutele, circa 100.000 lei. Dupa o pauza considerabila, eventual imbogatita cu citeva giumbuslucuri prin zapada, trecem la friptura de pui, adica vreo 120.000 - 150.000 lei. La pui merge un vin usor, rose sau alb, alte circa 80.000 lei. Intre timp mai asezam pe masa macar doua sticle de suc, deci 70.000 lei si apa minerala la discretie - 80.000 lei. Bem si o cafea, cam 40.000 lei si bineinteles desertul, fursecuri plus un tort, de frisca, de ciocolata sau inghetata, in total cam 300.000, dupa care deschidem sampania, sa tot fie vreo 120.000 lei. La final, fructele, care macar 150.000 lei tot ne scot din buzunare. In total, pentru 4 persoane, o masa modesta de Craciun nu poate costa mai putin de 2 - 2,5 milioane de lei.
Costurile mesei de Craciun nu pot fi mai mici de 2,5 milioane
Urmeaza sarmalutele, circa 100.000 lei. Dupa o pauza considerabila, eventual imbogatita cu citeva giumbuslucuri prin zapada, trecem la friptura de pui, adica vreo 120.000 - 150.000 lei. La pui merge un vin usor, rose sau alb, alte circa 80.000 lei. Intre timp mai asezam pe masa macar doua sticle de suc, deci 70.000 lei si apa minerala la discretie - 80.000 lei. Bem si o cafea, cam 40.000 lei si bineinteles desertul, fursecuri plus un tort, de frisca, de ciocolata sau inghetata, in total cam 300.000, dupa care deschidem sampania, sa tot fie vreo 120.000 lei. La final, fructele, care macar 150.000 lei tot ne scot din buzunare. In total, pentru 4 persoane, o masa modesta de Craciun nu poate costa mai putin de 2 - 2,5 milioane de lei.