Mergi la conţinutul principal

Cortez are idei mult mai proaste decât ale lui Boboc

În locul său a fost instalat Vasile Cortez, nu neapărat pentru că acesta ar fi vreo mare piesă liberală, ci pentru că, zic eu, nimeni din partid nu a vrut să îşi asume răspunderea, ţinând cont că în toamnă urmează alegerile parlamentare. Pe mine unul m-a apucat râsul când am auzit că PNL Brăila se lasă pe mâna lui Cortez ca să adune cât mai multe procente electorale la alegerile din toamnă. Dar, na, am zis să nu mă manifest public prea des contra lui Cortez, să văd mai întâi cu ce idei va ieşi el pe piaţă, în calitate de nou conducător al liberalilor brăileni.
Zilele trecute, Cortez a vorbit despre felul în care crede el că ar trebui să se desfăşoare viitoarea campanie electorală a liberalilor. Am citit cu atenţie planul lui Cortez, găzduit de cotidianul Obiectiv, şi am ajuns la concluzia că PNL va pierde la scor şi alegerile parlamentare, cel puţin în Brăila. Este bine că Vasile Cortez şi echipa lui îşi propun să meargă să discute cu oamenii, să fie prezenţi în stradă, printre alegători, nu să o ardă elitist pe Facebook, postând poze cu gropi, „aşa cum făcea Boboc". Dar, în opinia mea, Vasile Cortez pierde exact esenţialul, întrucât el umblă doar la ambalajul PNL Brăila, nu şi la produsul finit pe care îl va oferi PNL Brăila în campania electorală. Adică, Vasile Cortez şi-a propus să schimbe din temelii felul în care PNL Brăila îşi va face campanie electorală (mai ales în judeţ), dar nu suflă o vorbă despre oamenii care se vor afla pe listele partidului. Degeaba se va chinui Cortez să facă mitinguri peste mitinguri, să îi aducă pe şefii liberali de la Bucureşti ca să discute cu oamenii din comunele din judeţ. Dacă pe liste se vor afla aceiaşi prăfuiţi, aceleaşi mustăţi care de ani de zile trag sforile aiurea în PNL Brăila, partidul o să înregistreze o nouă umilinţă electorală. Tocmai aici cred eu că ar trebui să lucreze Cortez: la produsul pe care PNL îl va prezenta ca ofertă electorală în campania din toamna lui 2016. Indiferent cât se va agita Cortez şi cât de multă putere de convingere vor avea el, Gorghiu şi Blaga, brăilenii nu au cum să „cumpere" oferta electorală a PNL Brăila, atâta vreme cât ea va fi formată din acelaşi salam învechit, spălat însă cu detergent ca să nu se simtă că e expirat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro