Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copila de 14 ani violata in grup

Ana Maria a implinit 14 ani in luna septembrie, dar nu s-a putut bucura prea mult de aceasta virsta pentru ca, luni noapte, cinci tineri au luat-o cu forta de pe strada si au violat-o in grup. Dupa ce si-au batut joc de ea, obligind-o sa intretina cu ei raporturi sexuale orale si normale, au abandonat-o in Gara Braila. Prietena ei, cea care o insotea in seara fatidica, ne-a spus ca fata a vrut sa se arunce in fata trenului, dar numai norocul a facut ca la acea ora sa nu circule nici unul. A doua zi, dupa ce si-a revenit oarecum din starea de soc, a anuntat Politia. In scurt timp, in urma investigatiilor efectuate in teren, au fost identificati si retinuti doi dintre suspecti, ce urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Cosmarul Anei a inceput luni seara, in jurul orei 19.30, cind fata a fost luata de pe strada, de linga prietena ei, de catre cinci tineri. Cele doua sint vecine si se intorceau de la o Farmacie din zona Cimitirului "Sf. Constantin". Cind au ajuns la podul de cale ferata care traverseaza Soseaua Rimnicu-Sarat, Ana a fost luata de brat de unul dintre tineri, iar prietena ei a fost "sfatuita" sa merga inainte, ca va fi ajunsa din urma. Fata nu a mai ajuns acasa, ci in curtea Scolii nr.13 din cartierul Chercea, unde a fost obligata sa intretina raporturi sexuale orale cu acestia. Ca si cum nu ar fi batjocorit-o indeajuns, fata a fost dusa acasa la unul dintre ei, unde a continuat violul.
"Am plecat cu ea la o farmacie din zona Cimitirului Sf. Constantin si la intoarcere, la pod, i-a iesit un baiat in fata, care a luat-o de brat. Erau cinci persoane si pe citiva dintre ei ii cunosc. Unul a fost in clasa cu noi si altul a fost coleg cu mine in clasele I-IV. Mie mi-au spus sa o iau inainte ca ma va ajunge ea din urma. Au dus-o la scoala si acolo si-au batut joc de ea si apoi i-au pus un fular la ochi si au dus-o la unul dintre ei acasa. La 2 noaptea au dus-o in Gara si au lasat-o acolo. Nu a avut probleme cu ei la scoala, nu s-au luat de ea niciodata. Mai demult i-a spus unul sa se intilneasca cu el si ea nu a vrut. Prietena mea mi-a spus ca a vrut sa se arunce in fata trenului si dupa ce a stat citeva ore in Gara, pentru ca nu trecea nici unul, a vazut-o o femeie si a trimis-o acasa", ne-a povestit prietena Anei.
Ana mai are patru frati, iar parintii ei nu stau impreuna. In seara in care s-a intimplat nenorocirea tatal o lasase acasa sa aiba grija de cei mici. A lipsit putin peste o ora, iar cind s-a intors nu a mai gasit-o acasa. Nu a intrat in panica pentru ca s-a gindit ca s-a dus la mama ei. A doua zi s-a intilnit cu Ana pe strada si nu i-a venit sa creada cind a aflat ce s-a intimplat. "Nu stiu prea multe, doar ce mi-a spus ea cind ne-am intilnit pe strada, a doua zi. Luni seara eu am lasat-o acasa, sa aiba grija de fratii cei mici si cind m-am intors nu mai era. Mi-a spus ca nu va pleca de acasa, dar la cinci minute dupa ce am plecat eu, a plecat si ea. M-am intors dupa o ora si ceva, in jur de 20.30 si nu era, dar nu m-am speriat pentru ca m-am gindit ca este la mama ei. Era socata si mi-a spus ca a fost luata de 5 persoane, care si-au batut joc de ea", ne-a spus tatal Anei.

Doi dintre suspecti au fost retinuti

Fata a fost dusa de mama ei la Serviciul de Medicina Legala Braila unde, in urma examenului medico-legal, s-a constatat ca fusese recent deflorata. Impreuna au fost si la Politie, unde a reclamat ca in seara zilei de 4 decembrie, la ora 19.30, in timp ce se deplasa pe strada Decebal, la intersectia cu Soseaua Rimnicu-Sarat, a fost acostata de cinci tineri, care au fortat-o sa mearga pe o straduta laturalnica, din apropiere si au obligat-o sa intretina raport sexual oral cu acestia. "Dupa aceea, autorii au condus-o intr-un imobil, despre care nu poate preciza amplasarea, si au intretinut raport sexual normal, impotriva vointei sale, pina dimineata. Investigatiile efectuate in teren de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, coordonate de procuror criminalist, au dus la identificarea a doi dintre suspecti, Laurentiu F. (24 de ani) si Daniel Laurentiu M. (20 de ani), ambii din Braila, fara antecedente penale. Acestia au fost retinuti pe ordonanta si vor fi prezentati la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunii de viol. Cercetarile continua pentru identificarea celorlalti faptuitori si probarea activitatii infractionale a acestora", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii