Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil de trei ani, lovit de masina

In week-end, un copil de trei ani si o septuagenara au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de doua masini. In ambele cazuri, politistii braileni au intocmit dosare penale pentru stabilirea vinovatiilor.
Primul eveniment rutier s-a inregistrat la ora 09.00, in timp ce Iulian O. (24 de ani) conducea un autoturism "Dacia" pe strada 1 Decembrie 1918. La intersectia cu strada Stefan cel Mare, soferul a accidentat-o grav pe Voica V. (70 de ani) care traversa strada pe marcajul pietonal. Victima a fost transportata si internata la spital pentru ingrijiri medicale, iar conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Trei ore mai tirziu, Gabriel Ciprian T. (25 de ani), aflat la volanul unui autoturism "Toyota", a lovit un copil de 3 ani. Acesta, lasat nesupravegheat, a iesit brusc dintre autovehiculele parcate pe aleea ce face legatura dintre strada Unirii si Bulevardul Independentei, pe care circula soferul. Copilul a fost transportat si internat la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, in timp ce soferului i s-a intocmit dosar penal.
In jurul prinzului, la spital a ajuns si o tinara de 22 de ani, victima a unui accident, nefiind necesara internarea. Fata se afla intr-un autoturism "Daewoo Cielo", condus de Dumitru T. (34 de ani) din orasul Ianca, care oprise in mijlocului DN 2B pentru a vira la stinga spre satul Urleasca. Pe fondul neatentiei si al consumului de bauturi alcoolice, Corneliu Mitu P. (56 de ani) din, Galati a tamponat in partea din spate autovehiculul oprit, in timp ce conducea un autoturism "Renault". Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultind ca galateanul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. (M.A.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii