Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil cu dizabilitati, agresat de tatal sau

In dimineata zilei de 8 aprilie a.c., cadrele medicale din Spitalul Judetean de Urgenta au sesizat Politia in legatura cu internarea minorul B.V. (14 ani), din Braila, care a fost batut de tatal sau. Copilul prezenta mai multe leziuni provocate prin agresiune.
Din primele cercetari efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale reiese ca baiatul a fost lovit de tatal sau, Costel B., din Braila, in timp ce se afla la domiciliul bunicii care il are in grija. Echipa mobila a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) s-a deplasat la spital pentru a cerceta starea minorului. Pacientul a fost diagnosticat cu contuzie toracica forte. "Copilul este cu dizabilitati. Acesta se afla sub tratament la bunica paterna care il are in plasament. Parintii sint divortati. Minorul nu a putut fi incredintat acestora deoarece nu era in siguranta. Tatal nu locuieste cu bunica. Incidentul a avut loc in timp ce acesta se afla in vizita. Motivul neintelegerii a fost legat de programele de la televizor", ne-a declarat Simona Cimpoaie, purtator de cuvint al DGASPC Braila. Reprezentantii institutiei au precizat ca minorul a fost internat intr-unul din centrele de plasament si, ulterior, a fost incredintat bunicii. In prezent, invata la Scoala Speciala. Copilul a fost externat, ieri dimineata, in prezenta unui asistent social. Baiatul va locui tot cu bunica paterna. Potrivit datelor furnizate de DGASPC, minorul, bunica si tatal vor intra intr-un program de consiliere psihologica. In cauza a fost intocmit dosar penal.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii